طرز تهیه خاگینه شیره انگور به ۲ روش ساده و آسان



شیرین مزاج هستید و دوست دارد که دسرهای شیرین و خوشمزه‌ای بپزید؟ پس پیشنهاد می‌کنیم که حتما تا انتها با ما همراه باشید، چرا که آسان‌ترین و بهترین روش پخت یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی یعنی خاگینه شیره انگور را خدمتتان آموزش خواهیم داد. خاگینه که یکی از محبوبترین دسرهای ایرانی است، در طعم‌ها و روش‌های مختلفی آماده می‌شود. ما در این مطلب از صورتی‌ها، ۲ روش ساده و آسان طرز تهیه خاگینه شیره انگور خدمتتان آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه خاگینه شیره انگور

طرز تهیه خاگینه شیره انگورطرز تهیه خاگینه شیره انگور

خاگینه یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که گاه با تغییر شهد آن و گاه با اضافه کردن برخی مواد جدید می‌توانید طعم‌های مختلفی به آن بدهید. این دسر در شهرهای مختلف به طعم‌های گوناگونی تهیه می‌شود.

خاگینه یکی از قدیمی‌ترین خوراکی‌های ایرانی است که طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد و شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی این دسر خانگی را آماده کنید. فقط کافیست چند مواد اولیه را در خانه داشته باشید.

مواد لارم برای پخت خاگینه شیره انگور

۵ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد ۵ قاشق غذاخوری ماست یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر روغن مایع به میزان لازم شیره انگور

اکنون که همه مواد لازم را دارید، می‌توانید ادامه مطلب طرز تهیه خاگینه شیره انگور را دنبال کنید.

مراحل طرز تهیه خاگینه شیره انگور

 ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و ماست را به آن اضافه کنید. ماست و تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.  در این مرحله بیکینگ پودر و آرد را در همان ظرف مخلوط کنید، به طوری که که کاملا یکدست شوند. مقداری روغن را داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. به یاد داشته باشید شعله متوسط باشد. بعد از داغ شدن روغن شما می‌توانید مواد مخلوط شده را در داخل تابه ریخته و درب آن را ببندید. اجازه دهید تا خاگینه ۲۰ دقیقه روی شعله باشد و یک طرف آن کاملا سرخ شود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه می‌توانید خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. بعد از این که خاگینه کاملا سرخ شد و پخت، آن را از داخل تابه بیرون آورده و در ابعاد دلخواه برش دهید. بعد از اینکه خاگینه را برش دادید، اکنون باید شربت را روی آن بریزید. بعد از ریختن شیره انگور روی خاگینه، می‌توانید این دسر خوشمزه را نوش جان کنید.

می‌توانید به جای روغن از کره نیز استفاده کنید.

شما می‌توانید با ریختن کمی گردو در داخل مواد اولیه، خاگینه پخته شده را بهتر و خوشمزه‌تر کنید. برای تزئین خاگینه شیره انگور، می‌توانید از پودر نارگیل و دارچین نیز کمک بگیرید.

همان طور که در ابتدای مطلب طرز تهیه خاگینه شیره انگور خدمتتان بیان کردیم، می‌توانید با تغییر دادن مواد اولیه، یک خاگینه خوشمزه و متفاوت تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه خاگینه هویج با شیره انگور را خدمتتان آموزش خواهیم داد.

مطلب پیشنهادی صورتی‌ها به شما:

♦ آموزش طرز تهیه سینه بوقلمون

خاگینه هویج با شیره انگورخاگینه هویج با شیره انگور

خاگینه هویج با شیره انگور:

خاگینه یکی از غذاهای معروف منطقه آذربایجان است. خاگینه تبریز با این طرز تهیه متفاوتش، طرفداران زیادی دارد. توجه کنید که می‌توانیم خاگینه را همراه با هویج که یک نوع سبزی هست هم بپزیم و مصرف کنیم.

برای اینکه بتوانید خاگینه شیره انگور با هویج تهیه کنید، ابتدا مواد لازم را آماده نمایید. موادی مثل:

۳ عدد تخم مرغ ۳ عدد هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری آرد

مواد لازم برای شربت

۱ قاشق غذاخوری زعفران و گلاب ۱ پیمانه شیره انگور

مواد میانی

گردو: ۵۰ گرم هل:۱/۲ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری گل محمدی: ۱ قاشق مرباخوری خرما: ۵ عدد

مراحل تهیه خاگینه هویج با شیره انگور:

 در مرحله اول طرز تهیه خاگینه هویج با شیره انگور، ابتدا هویج‌ها را با رنده خرد می‌کنیم تا آب نیندازد.  در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را با چنگال هم زده و با هویج مخلوط می‌کنیم. در مرحله سوم، نوبت به اضافه کردن آرد می‌رسد. آن قدر هم می‌زنیم تا آرد کاملا در داخل مواد حل شود.  در یک تابه روغن ریخته و اجازه دهید گرم شود. بعد از گرم شدن تابه، نصف مواد را بریزید.  در این مرحله مواد میانی را با هم ترکیب کرده و روی خاگینه بریزید.  بعد از ریختن مواد میانی، نصف دیگر مواد را ریخته و اجازه دهید یک طرف خاگینه سرخ شود.  وقتی هر دو طرف خاگینه پخت و سرخ شد، از روی شعله بردارید.  شیره را با گلاب و زعفران مخلوط کنید و به خاگینه اضافه نمایید. اجازه دهید تا شیره کاملا جذب خاگینه شود.

دسر شما آماده خوردن است. شما می‌توانید این دسر را در هر وعده غذایی مصرف کنید.

امیدواریم با این دو روش طرز تهیه خاگینه شیره انگور، بتوانید دسرهای مناسب و خوش مزه‌ای برای خود و اطرافیانتان تهیه کنید. اگر طرز تهیه خاگینه شیره انگور در حل زندگی شما متفاوت است، حتما در بخش نظرات برایمان بنویسید تا در مطالب بعد مجله صورتی‌ها، از آن‌ها استفاده کنیم.

در ادامه این مطالب را هم حتما بخوانید:

♦ بهترین روش پخت مربای سیب

با این نکات مرغ شکم پر خود را لذیذتر بکنید!

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب