طرز تهیه دسر محبوب و جهانی «فلن»



ماهنامه کیک و شیرینی: فلن (Flan) یک دسر خوشمزه شبیه کرم کارامل و کاستارد است. یکی از دسر های محبوب و همه گیر در کشور های اروپایی که منشاء انگلیسی دارد و در اکثر صبحانه های کلاسیک مردم این کشور یافت میشود.

مواد لازم:
 
زرده تخم مرغ: ۴ عددشیرعسلی: سه چهارم پیمانهاسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوریسفیده تخم مرغ: ۲ عددشیر: یک دوم پیمانهآرد: یک پیمانهشکر: یک دوم پیمانهبیکینگ پودر: یک دوم قاشق سوپ خوری
 
 طرز تهیه دسر فلنطرز تهیه دسر فلن
 
طرز تهیه:
 
۱. زرده های تخم مرغ، شیرعسل و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا یکدست شوند.
 
۲. حدود یک سوم از قالب ها را با این مخلوط پر کنید و حدود ۵ دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.
۳. در این فاصله، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا پف کنند.
 
۴. شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
 
۵. آرد، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و حدود یک الی دو دقیقه مخلوط کنید.
 
۶. این مخلوط را داخل قالب ها روی لایه زیرین بریزید، طوری که حدود سه چهارم قالب ها پر شود.
 
 ۷. آنها را حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.
 
۸. پس از خنک شدن، دسرها را از قالب جدا کرده و سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب