توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

طرز تهیه سالاد سزار با طعم و اصول خاص برای تهیه سس سزار اصل


در این مطلب تاپ ناز طرز تهیه سالاد سزار را به شما عزیزان آموزش می دهیم و در ادامه هم اصول خاص برای تهیه سس سزار اصل را آماده کرده ایم با ما همراه باشید.

 

آموزش طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و مجلسی ایتالیایی است که طعم و مزه خاصی دارد و می توانید این نوع سالاد را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن بسیار لذت ببرید. باید توجه داشته باشید که در طرز تهیه سالاد سزار با دستور اصلی از کاهو، نان، سیر، فیلمه مرغ و پنیر پارمسان استفاده می شود، این سالاد خوشمزه با سس سزار سرو می شود.

سالاد ماکارونی، سالاد فصل و سالاد سزار هر کدام جزو سالادهای خوشمزه هستند که می توانید برای سرو در مهمانی و مجالس از آنها بهره ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه سس سزار

سیر : سه حبهآبلیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوریسس خردل : دو قاشق چایخوریسس مایونز : ۱ پیمانهروغن زیتون : ۱/۲ پیمانهپنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانهفلفل سیاه و نمک : ۱/۴ قاشق چایخوریسرکه سفید : ۱ قاشق چایخوریتمبر هندی : ۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

کاهو : به مقدار لازمنان تست بدون گلوتن : دو تا سه عددفیله مرغ : دو عددپنیر پارمزان : ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه سس سزار اصل

برای تهیه سس سزار در ابتدا سیر، سس خردل، نمک و آبلیمو را در مخلوط کن بریزید و با دور متوسط مخلوط کن این مواد را با هم ترکیب کنید تا به صورت یکدست شوند، سپس سس مایونز و فلفل سیاه را به مخلوط مواد سس اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

در مرحله بعد دستور تهیه سس سزار سرکه سفید، تمر هندی و پنیر پارمزان را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کن را روی درجه کم قرار دهید، روغن زیتون را به صورت آرام به مخلوط اضافه کنید و پس ای اینکه روغن زیتون را در مواد سس ریختید به مدت 2 دقیقه دیگر هم مواد را هم بزنید و سس آماده شده را در یخچال قرار دهید.

سالاد سزار

دستور تهیه سالاد سزار خوشمزه

برای طرز تهیه سالاد سزار قسمت های سالم و تازه کاهو را جدا کنید و آنها را به مدت چند دقیقه در آب نمک خیس کنید و سپس کاهو را بشویید و در آبکش قرار دهید تا کاهو خشک بشود.

قبله مرغ را با پیاز داغ، ادویه و کمی آب در قابلمه ای مناسب بریزید و آب پز کنید در صورت تمایل می توانید فیلمه مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.

می توانید سینه مرغ را بین دو تکه پلاستیک قرار دهید و کمی بکوبید تا قطر آن به یک و نیم سانتی متر برسد سپس سینی فر را به کمک یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و فیله ها را روی سینی قرار دهید و روی آنها کمی نمک و فلفل بریزی سپس سینی فر را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.

مطلب پیشنهادی: سالاد فاتوش | طرز تهیه سالاد فاتوش سالاد ترکی خوشمزه

در ادامه نان های تست را به صورت مربعی خرد کنید سپس در کف تابه ای مناسب کمی سیر رنده شده، پدر سیر و روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن تابه نان های تست را درون آن بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه آنها را تفت بدهید. در مرحله بعد از طرز تهیه سالاد سزار کاهو را به انداز دلخواه خرد کنید.

فیله های مرغ را هم خرد کنید و در صورت تمایل می توانید فیله مرغ را ریش ریش کنید سپس کاهوی خرد شده را در ظرفی مناسب بریزید و سینه مرغ خرد شده یا ریش ریش شده را هم روی کاهو بریزید و سس سزار را از یخچال بیرون بیاورید و روی مخلوط کاهو و فیله مرغ بریزید سپس نان های تست برشته شده را روی مواد سالاد بچینید و در آخر پنیر پارمزان را روی سالاد بریزید و این سالاد خوشمزه را میل کنید.

 

دستور پخت سالاد سزار با میگو

سالاد سزار شهرتی جهانی دارد و در کشورمان هم بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این نوع از سالاد با روش های مختلف با مرغ، ماهی و میگو تهیه می شود و یک نع غذای تابستانی مغذی برای گروه های سنی مختلف و نیز برای افرادی که کلسترول خونی بالایی دارند، می باشد.

سالاد سزار

مواد لازم

ماهی آنچوی/ ۳ عددمیگو/ ۵۰۰ گرمسیر کوچک/ یک حبهآب لیمو/ ۳ قاشق غذا خوریلیمو برای تزیین / ۴ برشخردل/ ۲ قاشق چای خوریروغن زیتون/ ۲ قاشق غذا خوریپنیر/ نصف فنجانفلفل/ نصف قاشق چای خوریبرگ وسط کاهو/ ۸ فنجانپنیر/ نصف فنجاننان کروتان/ یک فنجانفلفل/ نصف قاشق چای خوری

 

آموزش روش تهیه سس سزار با میگو

برای تهیه سس سالاد، آبلیمو و ماهی آنچوی را با سیر در غذاساز بریزید تا به صورت کامل با هم مخلوط شوند و ترکیب نرمی به دست آید و در حین روشن بودن دستگاه روغن را هم اضافه کنید تا مواد بافتی خامه ای پیدا کنند، سپس یک چهارم فنجان پنیر  آسیاگو و فلفل را افزوده و دوباره خوب هم بزنید.

در مرحله بعد برای تهیه سالاد، میگو، کاهو و نان های کروسان را درون کاسه ای بریزید و بعد سس را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید، حالا این مخلوط را در 4 بشقاب جداگانه بریزید، سپس روی مواد را با یک چهارم فنجان پنیر باقیمانده بپوشانید و سپس روی آن هم با برش های لیمو تزیین کنید.

 

نکته : در صورت آماده سازی سریع این سالاد نیز می توانید سس را از قبل تهیه کرده و در ظرف شیشه ای درب دار بریزید؛ این سس را تا ۳ روز می توان در یخچال نگهداری کرد و در هنگام تهیه سالاد، لازم است درست قبل از مخلوط کردن آن با سالاد، ظرف سس را محکم تکان دهید و سپس استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه سالاد زیتون بسیار خوشمزه به 2 روش آسان

نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل در سالاد سزار

توجه داشته باشید که برای تهیه سالاد سزار بهتر است قسمت های خیلی سبز و پلاسیده کاهو را جدا کنید زیرا این قسمت ها آب زیادی را به خود جذب می کنند.به جای سرکه سفید و تمبر هندی بهتر است در طرز تهیه سالاد سزار از سس خارجی ورستر شایر استفاده کنید که این سس به ندرت در خانه ها یافت می شود و طعم بی نظیری به سالاد می دهد. در صورت تمایل می توانید این سس خارجی را از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید.روغن زیتون را باید به صورت باریکه و با سرعت ثابتی به مواد سس بیفزایید و اگر با روش ذکر شده روغن زیتون را به سس سزار اضافه نکنید با مواد دیگر مخلوط نمی شود و به صورت قطره قطره روی سس جمع می شود.پنیر پارمزان از انواع پنیرهای چرب است و اگر شما تمایل دارید سالاد سزار کالری کمتری داشته باشید بهتر است از یک قاشق چایخوری پنیر پارمزان در تهیه این سالاد استفاده کنید.در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر سالاد سزار در دستور تهیه آن از زیتون سیاه بدون هسته و خرد شده و چند برگ ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید.به جای استفاده از پنیر پامزان می توانید در دستور تهیه سالاد سزار از پنیر هالومی یا همان پنیر کبابی استفاده نمایید.سالاد سزار از انواع سالادهای خوشمزه برای افراد گیاهخوار است و اگر شما تمایلی به خوردن فیله مرغ ندارید می توانید آن را از دستور تهیه سالاد حذف کنید.توجه داشته باشید که کاهو برای سالاد سزار نباید خیلی ریز شود و بهتر است برای تهیه این سالاد از کاهو پیچ استفاده کنید.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب