در این مطلب تاپ ناز طرز تهیه سالاد سزار را به شما عزیزان آموزش می دهیم و در ادامه هم اصول خاص برای تهیه سس سزار اصل را آماده کرده ایم با ما همراه باشید.
آموزش طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و مجلسی ایتالیایی است که طعم و مزه خاصی دارد و می توانید این نوع سالاد را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن بسیار لذت ببرید. باید توجه داشته باشید که در طرز تهیه سالاد سزار با دستور اصلی از کاهو، نان، سیر، فیلمه مرغ و پنیر پارمسان استفاده می شود، این سالاد خوشمزه با سس سزار سرو می شود.
سالاد ماکارونی، سالاد فصل و سالاد سزار هر کدام جزو سالادهای خوشمزه هستند که می توانید برای سرو در مهمانی و مجالس از آنها بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه سس سزار
سیر : سه حبهآبلیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوریسس خردل : دو قاشق چایخوریسس مایونز : ۱ پیمانهروغن زیتون : ۱/۲ پیمانهپنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانهفلفل سیاه و نمک : ۱/۴ قاشق چایخوریسرکه سفید : ۱ قاشق چایخوریتمبر هندی : ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
کاهو : به مقدار لازمنان تست بدون گلوتن : دو تا سه عددفیله مرغ : دو عددپنیر پارمزان : ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه سس سزار اصل
برای تهیه سس سزار در ابتدا سیر، سس خردل، نمک و آبلیمو را در مخلوط کن بریزید و با دور متوسط مخلوط کن این مواد را با هم ترکیب کنید تا به صورت یکدست شوند، سپس سس مایونز و فلفل سیاه را به مخلوط مواد سس اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
در مرحله بعد دستور تهیه سس سزار سرکه سفید، تمر هندی و پنیر پارمزان را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کن را روی درجه کم قرار دهید، روغن زیتون را به صورت آرام به مخلوط اضافه کنید و پس ای اینکه روغن زیتون را در مواد سس ریختید به مدت 2 دقیقه دیگر هم مواد را هم بزنید و سس آماده شده را در یخچال قرار دهید.
دستور تهیه سالاد سزار خوشمزه
برای طرز تهیه سالاد سزار قسمت های سالم و تازه کاهو را جدا کنید و آنها را به مدت چند دقیقه در آب نمک خیس کنید و سپس کاهو را بشویید و در آبکش قرار دهید تا کاهو خشک بشود.
قبله مرغ را با پیاز داغ، ادویه و کمی آب در قابلمه ای مناسب بریزید و آب پز کنید در صورت تمایل می توانید فیلمه مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.
می توانید سینه مرغ را بین دو تکه پلاستیک قرار دهید و کمی بکوبید تا قطر آن به یک و نیم سانتی متر برسد سپس سینی فر را به کمک یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و فیله ها را روی سینی قرار دهید و روی آنها کمی نمک و فلفل بریزی سپس سینی فر را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.
در ادامه نان های تست را به صورت مربعی خرد کنید سپس در کف تابه ای مناسب کمی سیر رنده شده، پدر سیر و روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن تابه نان های تست را درون آن بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه آنها را تفت بدهید. در مرحله بعد از طرز تهیه سالاد سزار کاهو را به انداز دلخواه خرد کنید.
فیله های مرغ را هم خرد کنید و در صورت تمایل می توانید فیله مرغ را ریش ریش کنید سپس کاهوی خرد شده را در ظرفی مناسب بریزید و سینه مرغ خرد شده یا ریش ریش شده را هم روی کاهو بریزید و سس سزار را از یخچال بیرون بیاورید و روی مخلوط کاهو و فیله مرغ بریزید سپس نان های تست برشته شده را روی مواد سالاد بچینید و در آخر پنیر پارمزان را روی سالاد بریزید و این سالاد خوشمزه را میل کنید.
دستور پخت سالاد سزار با میگو
سالاد سزار شهرتی جهانی دارد و در کشورمان هم بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این نوع از سالاد با روش های مختلف با مرغ، ماهی و میگو تهیه می شود و یک نع غذای تابستانی مغذی برای گروه های سنی مختلف و نیز برای افرادی که کلسترول خونی بالایی دارند، می باشد.
مواد لازم
ماهی آنچوی/ ۳ عددمیگو/ ۵۰۰ گرمسیر کوچک/ یک حبهآب لیمو/ ۳ قاشق غذا خوریلیمو برای تزیین / ۴ برشخردل/ ۲ قاشق چای خوریروغن زیتون/ ۲ قاشق غذا خوریپنیر/ نصف فنجانفلفل/ نصف قاشق چای خوریبرگ وسط کاهو/ ۸ فنجانپنیر/ نصف فنجاننان کروتان/ یک فنجانفلفل/ نصف قاشق چای خوری
آموزش روش تهیه سس سزار با میگو
برای تهیه سس سالاد، آبلیمو و ماهی آنچوی را با سیر در غذاساز بریزید تا به صورت کامل با هم مخلوط شوند و ترکیب نرمی به دست آید و در حین روشن بودن دستگاه روغن را هم اضافه کنید تا مواد بافتی خامه ای پیدا کنند، سپس یک چهارم فنجان پنیر آسیاگو و فلفل را افزوده و دوباره خوب هم بزنید.
در مرحله بعد برای تهیه سالاد، میگو، کاهو و نان های کروسان را درون کاسه ای بریزید و بعد سس را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید، حالا این مخلوط را در 4 بشقاب جداگانه بریزید، سپس روی مواد را با یک چهارم فنجان پنیر باقیمانده بپوشانید و سپس روی آن هم با برش های لیمو تزیین کنید.
نکته : در صورت آماده سازی سریع این سالاد نیز می توانید سس را از قبل تهیه کرده و در ظرف شیشه ای درب دار بریزید؛ این سس را تا ۳ روز می توان در یخچال نگهداری کرد و در هنگام تهیه سالاد، لازم است درست قبل از مخلوط کردن آن با سالاد، ظرف سس را محکم تکان دهید و سپس استفاده کنید.