توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

                  طرز تهیه مربا انجیر

طرز تهیه مربا انجیر


بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

طرز تهیه مربا انجیر را از این سایت دریافت کنید.

طرز تهیه مربای انجیر سیاه و قرمز خانگی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای انجیر سیاه و قرمز خانگی و خوشمزه در منزل مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع

طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه و مجلسی به روش هندی

طرز تهیه ترشی لیمو ترش ترشی لیمو ترش یکی از انواع ترشی های خوشمزه کشور هند است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه ترشک انار ساده و خوشمزه به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه ترشک انار ترشک انار یکی از خوراکی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. …

طرز تهیه رب آلو خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه رب آلو رب آلو یکی از انواع چاشنی های خوشمزه غذا است که در لذیذتر شدن غذا نقش موثری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای انجیر در صنایع شیرینی پزی هم استفاده می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای انجیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی خوشرنگ مجلسی و خوشمزه

مربای توت فرنگی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط

انجیر ۱ کیلوگرم آب ۲ لیوان شکر ۷۵۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای انجیر

مرحله اول

برای تهیه مربای مجلسی و خوشمزه با انجیر ابتدا انجیرها را تمیز می کنیم و دم های اضافی آن را می گیریم، سپس آنها را به خوبی می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم و کمی صبر می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله شربت مربا را باید درست کنیم؛ برای این منظور ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید ،سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا به آرامی شکر و آب را هم می زنیم تا علاوه بر اینکه شکر به طور کامل حل شود، دیواره های قابلمه شکرک نزند. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد و شربت به غلظت کافی رسید، انجیرها را به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم.

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ

مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود

مرحله چهارم

برای اینکه متوجه شویم شربت به غلظت کافی رسیده است مقدار کمی از آنرا داخل یک قاشق تمیز و خشک می ریزیم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. پس از خنک شدن اگر شربت کشدار بود یعنی شربت قوام آمده است.

مرحله پنجم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم انجیرها بپزند و نرم شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گلاب را به همراه آبلیمو به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

پس از برداشتن مربا از روی حرارت صبر می کنیم تا مربا خنک شده و با دمای محیط یکسان شود. پس از اینکه مربا خنک شد آنرا در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درب آنرا محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه و سنتی به روش شمالی

مربای بالنگ یکی از انواع مرباهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای وعده های صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد

نکات طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر خرد شده

اگر انجیرهای شما کوچک و یکدست هستند می توانید مربای انجیر را به صورت درسته درست کنید، اما اگر می خواهید از انجیرهای درشت استفاده کنید بهتر است انجیر ها را خرد کنید تا در پایان یک مربای انجیر له شده داشته باشید. قطعات انجیر به دلخواه شما می باشد اما سعی کنید انجیرها را خیلی ریز خرد نکنید چون در روند پخت مربا خودشان له می شوند.

طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خاص و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود

جلوگیری از له شدن انجیرها

برای اینکه مربای انجیر شما پس از پخت له نشود باید از انجیرهایی که پوست شان نازک است یا اینکه ترک خورده است استفاده کنید. بهتر است از انجیرهایی استفاده کنید که کاملا سالم هستند استفاده کنید وگرنه در حین پختن انجیرها می ترکند و له می شوند.

آشنایی با خواص انجیر

انجیر از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن دارد، که از مهمترین این خواص می توان به سلامت دستگاه گوارش، کاهش کلستورل خون و … اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با خاصیت های انجیر توصیه می کنیم مطلب خواص و مضرات انجیر را در ادامه مطالعه بفرمایید.

خواص انجیر ، ۱۱ مورد از خاصیت ها و مضرات مصرف انجیر

انجیر یکی از محبوب ترین میوه های فصل تابستان است که خواص درمانی بسیار دارد

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 تیر 1400

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : chishi.ir

طرز تهیه "مربای انجیر" به همراه فوت و فن شفاف شدن!

مربای انجیر زرد، یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین مرباهاست! به علت نرم بودن انجیرهای زرد، برای اینکه در مربا له نشوند و ظاهر خوب را حفظ کنند، باید...

مربا یکی از عضوهای جدا نشدنی وعده صبحانه است؛ مربای انجیر، یکی از این مرباهای مجلسی است که از نظر طعم و رنگ بی‌نظیر است و ظاهر بسیار زیبایی دارد که زینت بخش سفره است. انجیر یکی از میوه‌هایی است که در قرآن از آن یاد شده است. انجیر، این میوه خوش طعم و مغذی از دیر باز حائز اهمیت بوده است. با طرز تهیه مربای انجیر همراه ما باشید.مواد لازم مربای انجیر:انجیر ۱ کیلو

شکر ۷۰۰ گرم آب یک و نیم لیوان

جوهرلیمو نوک قاشق چایخوری

وانیل (اختیاری) یک چهارم قاشق چایخوری

مراحل تهیه مربای انجیر:

۱- انجیرها رو به خوبی بشورید و اجازه بدین خشک بشن.

۲- به کمک سوزن، از چندجا انجیرها رو سوراخ کنید تا موقع پخت، شیره کاملا داخل مربا بره و انجیرها حالت چروکیده پیدا نکنن و شکل خودشون رو از دست ندن.

۳- شکر و آب رو داخل قابلمه مناسبی مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا به جوش بیاد و دونه‌های شکر کاملا حل بشن.

نکته مهم: اصلا هم نزنید و اجازه بدین شکر با جوشیدن حل بشه!

۴- وقتی ذرات شکر حل شد و شیره شروع به جوشیدن کرد، جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید.

۵- در صورتی که دوست نداشتین از جوهر لیمو استفاده کنید، میتونید یک قاشق غذاخوری آبلیمو بریزین.

طرز تهیه مربا گلابی

۶- انجیرها رو داخل شیره بریزین تا همزمان با پختنِ اونها، شیره هم به قوام برسه. (شعله هم متناسب با اندازه قابلمه و متوسط باشه).

۷- وقتی مربا شروع به جوشیدن کرد، کف روی اون رو حتما با یک قاشق جمع کنید تا مربا خوشرنگ و براق بشه. (اگه کف مربا جمع نشه، مربا کدر میشه.)

۸- اجازه بدین بجوشه تا انجیرها کاملا بپزن.

۹- کم کم شیره مربا کف میکنه و بالا میاد؛ وقتی حباب‌های درشت روی شیره ظاهر شد، یعنی که مربا به قوام رسیده.

۱۰- با یک قاشق تمیز، مقداری از شیره رو داخل نعلبکی بریزین و داخل فریزر بذارین تا خنک بشه.

طرز تهیه مربا آلبالو

۱۱- بعد ظرف رو داخل دستتون بچرخونین؛ اگه شیره غلظت داشت و آهسته حرکت میکرد و موقع حرکت، چین میخورد، یعنی مربا به قوام رسیده و میتونید حرارت رو خاموش کنید!

نکته: در صورتی که مایل بودین از وانیل داخل مربا استفاده کنید، قبل از خاموش کردن وانیل رو اضافه کنید و بعد حرارت رو خاموش کنید چون وانیل اگه زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه.

۱۲- بعد از خاموش کردن حرارت، اگه کفی روی مربا مونده بود مجددا جمع کنید.

۱۳- اجازه بدین مربا داخل ظرف کاملا خنک بشه و بعد داخل ظرف مناسب بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگه‌داری کنید.

سوالات متداول در تهیه مربا انجیر:

۱- چرا انجیرها ‌له می‌شوند؟

به خاطر حفظ ظاهر زیبای این مربا، بهتره که انجیرها رو داخل ظرف فشرده نکنید و ترجیحا از ظرف مسطح برای نگه داری استفاده کنید.

دم انجیرها رو برای مربا خیلی کوتاه نکنید! چون انجیرها وا میرن همچنین وجود دم انجیر ظاهر زیباتری به مربا میده.

۲-چرا مربا انجیر کدر میشه؟

موقع پخت مربا انجیر، به هیچ عنوان در مربا رو نذارین! چون مربا کدر و تیره میشه و باعث سر رفتن مربا میشه.

۳- چه کار کنیم دانه‌های انجیر از مربا خارج شود؟

بعد از خنک شدن مربا، انجیرها رو خارج کنید و شیره مربا رو از صافی رد کنید و بعد انجیرها رو داخل شیره برگردونید.

بیشتر بخوانید: لیست انواع صبحانه

۴- از چه نوع انجیری برای مربا استفاده کنیم؟

با این روش پخت مربا، میتونید از انجیر زرد، سبز، سیاه یا جنگلی استفاده کنید با این تفاوت که انجیر زرد یا سبز، مربای خوش رنگ تری به ما میده، اما دستور مربا با انجیر خشک متفاوته و از این روش نمیشه استفاده کرد.

۵- اگر بعد از خنک شدن، فهمیدیم مربا به قوام نرسیده، چه کنیم؟

انجیرها رو با یک کفگیر سوراخ دار از شیره خارج کنید و شیره مربا رو روی حرارت کم بذارین تا بجوشه و کاملا به قوام برسه. کمی از شیره رو بین دو انگشت امتحان کنید، اگه حالت کشسانی داشت و آبکی نبود حرارت رو خاموش کنید و انجیر ها رو داخلش برگردونید، مربا بعد از خنک شدن، حتما باید قوام لازم رو داشته باشه وگرنه کپک میزنه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربا زردآلو

۶- از انجیرهای چه اندازه‌ای استفاده کنیم؟

برای مربا انجری، بهتره از انجیرهایی با اندازه متوسط استفاده کنید و انجیر ها نه خیلی نرم باشن و نه کال و سفت.

۷- اگر انجیرها به یک اندازه رسیده نیستند، چه کنیم ؟

اگه انجیر هایی که برای مربا تهیه کردین همگی به یک اندازه نرسیدن و بعضی ها سفت تر هستن، اونا رو جدا کنید و اول انجیر های سفت رو داخل شیره بریزین و اجازه بدین ده دقیقه بجوشن و بعد انجیر های رسیده تر و نرم تر رو به شیره اضافه کنید.

۸- انجیرها رو پوست بکنیم یا نه؟

بعضی افراد برای تهیه مربای انجیر، پوست اون رو میکَنن و جدا میکنن! در این روش مربا نرم تر میشه و ظاهر قشنگش به صورت درسته حفظ نمیشه و استحکام لازم رو نداره. بهتره انجیرها رو با پوست مربا کنید.

۹- از چه طعم دهنده‌ای برای مربای انجیر استفاده کنیم؟

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : blog.okala.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب