طرز تهیه تهچین آلبالو خوشمزه و مجلسی



تهچین آلبالو 

تهچین آلبالو یک غذای مجلسی و خوشمزه است پیشنهاد می کنم حتما این غذای خوش طعم را برای یک بار هم شده امتحان کنید . در ادامه طرز تهیه ته چین آلبالو را می خوانید .
طرز تهیه تهچین آلبالو خوشمزه و مجلسی

مواد لازم تهچین آلبالو 

میزان مواد برای هر یک پیمانه برنج است من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یک‌پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره 

طرز تهیه ته چین آلبالو

مرغ ها را به ابعاد دلخواه برش دهید و با زعفران و نمک و کمی فلفل و یک پیاز مزه دار کنید و بگذارید حداقل یک ساعت در یخچال بماند .

سپس در روغن سرخ کنید

آلبالو ها را با کره و در صورت تمایل شکر  ۵ دقیقه تفت دهید و بگذارین کنار

 تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
سپس نمک و ماست را اضافه کنید .
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت۷ دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشه
برنج آبکش سده را به مواد ته چین اضافه کنید و هم بزنید
حالا کف قابلمه را روغن و کمی زعفران ریخته و نیمی از مواد را بریزید و و فشرده کنید .
طرز تهیه تهچین آلبالو خوشمزه و مجلسی
روی آن را مرغ و آلبالو تفت داده شده می چینید و سپس بقیه مواد را روی آن بریزد و فشرده کنید
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
برای ۳ پیمانه برنج تقریبا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان پخت کافی است .
برای تهیه تهچین آلبالو می توانید از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کنید .
می توانید تمام برنج را مانند عکس زعفرانی کنید یا نیمی از برنج را با مواد ته چین مخلوط کرده و زعفرانی کنید و مابقی را با آب آلبالو غلیظ شده .
لایه زیری را مواد زعفرانی ریخته و مواد رویی را برنج سفید یا آلبالویی بریزید .

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب