مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
کشور سازنده لامبورگینی را از این سایت دریافت کنید.
لامبورگینی
لامبورگینی
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
لامبورگینی نوع شرکت تابعه صنعت صنعت خودروسازی
سرنوشت خریداری توسط آئودی (۱۹۹۸)
بنا نهاده ۳۰ اکتبر ۱۹۶۳
بنیانگذاران فروچیو لامبورگینی
دفتر مرکزی سنآگاتا، بولونیا، ایتالیا
محدودهٔ فعالیت جهانی
افراد کلیدی اشتفان وینکلمان
(مدیرعامل)
خروجی تولید ▲ ۲٫۱۹۷ دستگاه خودرو (۲۰۱۲)
درآمد ▲ ۴۶۹ میلیون یورو (۲۰۱۲)
سود ▲ ۲۴ میلیون یورو (۲۰۱۲)
مجموع سهام ▲ ۸۳۷ میلیون یورو (۲۰۱۲)
مالک گروه فولکسواگن
تعداد کارکنان ۸۳۱ نفر (۲۰۱۲)
مادر آئودی شرکتهای وابسته دوکاتی ایتالدیزاین وبگاه lamborghini.com
موزه لامبورگینی در سنآگاتا بولونیز
لامبورگینی (به ایتالیایی: Lamborghini) شرکت خودروسازی ایتالیایی است، که در زمینه طراحی و ساخت خودروهای سوپر اسپرت فعالیت میکند.شرکت لامبورگینی در سال ۱۹۶۳ توسط فروچیو لامبورگینی تأسیس شد و در سال ۱۹۹۸ گروه آئودی آن را با قیمت ۱۱۰ میلیون دلار خریداری کرد، که در ساختار این گروه خودروسازی آلمانی و بهعنوان زیرمجموعهای از شرکت آئودی قرار گرفت که خود زیرمجموعه گروه فولکسواگن است.
دفتر مرکزی این شرکت در دهکدهای کوچک به نام سنآگاتا، بولونیز قرار دارد و تحت مدیریت آئودی، در خط تولید کارخانجات خود، مدلهای اونتادور، سیان، اوراکان و اوروس را تولید مینماید.
تاریخچه[ویرایش]
لامبورگینی اوراکو، مدل ۱۹۷۴
فروچیو لامبورگینی؛ بنیانگذار لامبورگینی، تحصیلاتش را در زمینه طراحی ماشینآلات کشاورزی و صنعتی، به پایان رساند، سپس وارد ارتش ایتالیا شد و در بخش نیروی هوایی مشغول به کار گردید. در جنگ جهانی دوم او به عنوان مکانیک، در یک کارخانه مشغول به کار شد و پس از جنگ، با استفاده از بقایای تجهیزات نظامی کارخانه موردنظر، به تولید تراکتور پرداخت؛ ولی او عاشق خودروهای سریع بود و همواره رؤیای سرعت، در سر میپروراند.
وی در سال ۱۹۴۷ با تقویت پیشرانه یکی از مدلهای فیات، یک خودرو مسابقهای فراهم کرد و در سال ۱۹۴۸ با این خودرو، در یک مسابقه محلی شرکت نمود.
۱۹۶۳ تا ۱۹۶۵[ویرایش]
چندین دلیل متفاوت از چرایی و چگونگی ورود لامبورگینی به دنیای خودروها وجود دارد. یک افسانه حکایت از بحث بین انزو فراری (رئیس کارخانه فراری) و فروچیو لامبورگینی دارد، آن هم بر سر اینکه چه کسی میتواند خودروهای بهتری را تولید کند. داستان دیگر بیان میکند که فروچیو بهطور پیوسته در اوقات فراغت، به پیادهسازی پیشرانه و سایر قطعات خودروی شخصی خود، که در اکثر مواقع فراری یا مازراتی بود، میپرداخت. سپس شاسی، سامانه تعلیق، ترمز خودرو و سامانه برقکشی آنها را بررسی میکرد. آنچه که او کشف کرد این بود که بسیاری از بخشهای وسایل نقلیه او در واقع مشابه بخشهای مورد استفاده در تراکتورهای تولید شده در کارخانه او بودند، با این حال قیمت دینام یا تایر ایتالیایی نصب شده در فراری، به سه برابر قیمت معمول میرسید؛ بنابراین در واقعیت، چشمانداز کسب و کار اولیه او، خیلی در مورد طراحی لامبورگینی میورا نبود، بلکه به نوع فرصت کسبوکار/درآمد موجود در بازار قطعات مربوط میشد.
در ۱۹۶۲، با این مفهوم کسبوکار مکمل در ذهن لامبورگینی، او شروع به پایهریزی شرکت خود کرد. در ماه می ۱۹۶۳، او شرکت فروچیو لامبورگینی خودرو را تأسیس و زمین بزرگی را نیز در سنآگاتا بولونیز برای راهاندازی فروشگاه خود خریداری کرد. فروچیو در آن زمان، طراحی فوق مدرن، و تأسیسات ساخت را در کنار فضای اداری خود در نظر گرفت.
در عرض چند ماه پس از تأسیس فروشگاه خودرو در سال ۱۹۶۳، لامبورگینی تواناییهای تیم خود را در معرض آزمایش قرار داد. این آزمایش در قالب یک طرح مفهومی خودرو برای نمایشگاه خودرو تورین، در نوامبر همان سال اجرا شد.
با وجود شانس اندک و زمان کم، فرونچیو و تیمش، به نحوی چشمگیر موفق به ادامه کار خود و غلبه بر مشکلات شدند. با توسعهٔ بموقع برای نمایشگاه خودروی تورین ۱۹۶۳، نخستین لامبورگینی با نمونه اولیه لامبورگینی ۳۵۰جیتیوی شروع به کار کرد. این مدل در نمایشگاه، نظر منتقدان را به خود جلب کرد. بهطور کلی این خودرو نه تنها به عنوان نخستین تلاش فوقالعادهٔ فروچیو محسوب میشد، بلکه به نوبه خود یک وسیله نقلیه عالی نیز محسوب میشد. پیشرانه ۳۶۰ اسب بخار ۱۲ سیلندر، نیروی لازم برای این مدل را تأمین میکرد، که توسط مهندس سابق فِراری، جیوتو بیتزارینی طراحی شده بود و البته تأثیر قابلتوجهی نیز در پروژههای آینده لامبورگینی داشتهاست.
پس از نمایشگاه خودرو تورین، فروچیو تصمیم به ساخت مدل ۳۵۰جیتیوی، ولی با طراحی فرانکو اسکالیونه را گرفت. او سپس با مشهورترین مؤسسه طراحی میلان، کاروزریا تورینگ، تماس برقرار کرد. فیلیس بیانکی آندرلونی از کاروزریا تورینگ، طراحی ۳۵۰جیتیوی را برای ساخت مدل جدید لامبورگینی ۳۵۰جیتی و به دنبال آن لامبورگینی ۴۰۰جیتی کافی دانست.
در طول سالهای ۱۹۶۴ و ۱۹۶۵ لامبورگینی، برای نخستین بار، حس احترام و تقدیر را از سراسر جهان دریافت کرده و مورد توجه بزرگان صنعت خودروسازی قرار گرفت. پس از چند بررسی کیفیت محصول توسط نشریات خودرو و روزنامههای آمریکایی و اروپایی، محصولات این شرکت شروع به جذب خریدار کردند.
۱۹۶۵ تا ۱۹۶۹[ویرایش]
لامبورگینی میورا مدل ۱۹۶۷
در ابتدای سال ۱۹۶۵، لامبورگینی بهطور پیوسته تأکید میکرد که هرگز علاقهمند به انجام پروژههای مربوط به آینده یا عجیب، نشدهاست. فروچیو علاقهمند به طرحهای مفهومی (نمایشی) نبود، او به سادگی میخواست که خودروهای عادی فوقالعاده سریع و بی عیب و نقص را تولید کند. دو مهندس باهوش جوان از بولونیا، فرونچیو را درک کردند و بر روی یک طرح مفهومی در ذهن خود کار کردند. ایده این بود، که یک ماشین مسابقهای کمی رامتر، برای جادهها و قابل استفاده در حومه شهر، طراحی کنند.
منبع مطلب : fa.wikipedia.org
داستان برند لامبورگینی؛ پرفروشترین سوپراسپرت دنیا
داستان تاسیس و توسعه لامبورگینی / lamborghini history با مالکیت فروچیو لامبورگینی از سال 1962 آغاز می شود. این برند امروزه، پرفروش ترین سوپراسپرت جهان است.
14 خودرو ویدیو خودرو مقالات خودرو
داستان برند لامبورگینی؛ پرفروشترین سوپراسپرت دنیا
نویسنده: محمدرضا اشتری
جمعه, ۱۲ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۳۰
توییتر تلگرام
فراری و لامبورگینی، محبوبترین سازندگان خودروهای پرسرعت و اصیل ایتالیا هستند. در این مطلب به تاریخچهی لامبورگینی و توسعهی آن از ابتدا تاکنون پرداختیم.
@[email protected]#=img=#
ساخت مدلهای اسپرت با هدف شرکت در مسابقات سرعت، توسط آلفارومئو (شرکت آلفا) در سال ۱۹۱۰ آغاز شد. این صنعت، با حضور انزو فراری در تیم آلفارومئو تداوم یافت و پس از تأسیس برند مستقل فراری در سال ۱۹۴۷، متمایز از خودروسازان خارج از ایتالیا، پیشرفت داشت. قبل از آنکه لامبورگینی متولد شود؛ آلفارومئو، فراری، فیات، لانچیا و مازراتی، سبک خاص خودروهای اسپرت ایتالیایی را به دنیا معرفی کرده بودند.
فروچیو لامبورگینی
میتوان تاریخ صنعتی ایتالیا و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی را به ۲ دورهی قبل و بعد از جنگ جهانی دوم تقسیم کرد. خودروسازی لامبورگینی هم، در گروه برندهای مهم کشور سازنده قرار میگیرد که پس از پایان جنگ و شکست ایتالیا شکل گرفت؛ اما امروزه با سودآوری به کار خود ادامه میدهد.
@[email protected]#=img=#
فروچیو لامبورگینی در منطقهی فرارا شمال ایتالیا به تاریخ ۲۸ آوریل ۱۹۱۶ مصادف با ۸ اردیهشت ۱۲۹۵ متولد شد. والدین او مزرعهدار از طبقهی متوسط روستایی بودند؛ اما فروچیو به ماشینآلات صنعتی و کشاورزی علاقهی بیشتری نشان میداد. فروچیو با تشویق خانواده وارد دبیرستان فنی شد و هنگام شروع جنگ در سن ۲۴ سالگی به نیروی هوایی ایتالیا پیوست. بین سالهای ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ که ایتالیا درگیر جنگ جهانی دوم بود، فروچیو به تعمیر خودروهای نظامی پرداخت و تبدیل به مهندس تجربی شد.
با اتمام جنگ، فروچیو تصمیم گرفت کارخانهی تراکتورسازی تأسیس کند. ایتالیا در آن زمان، نیازمند وسایل مدرن برای تغییر صنایع سنتی بود و البته لامبورگینی هم از شرایط استفاده کرد. او به سراغ خودروهای جنگی بلااستفاده رفت و با تبدیل آنها به تراکتور یا دیگر وسایل کشاورزی، ثروتمند شد. سال ۱۹۴۹، کارخانهی تراکتورسازی لامبورگینی شروع به کار کرد. شرکت Lamborghini Trattori تا ابتدای دههی ۷۰ میلادی عنوان بزرگترین تولیدکنندهی ماشینهای کشاورزی ایتالیا را در اختیار داشت و امروزه هنوز هم یکی از بهترین برندهای تراکتور دنیا است.
نمونهای از یک تراکتور مدرن ساخت شرکت لامبورگینی تراتوری
اواسط دههی ۶۰ میلادی، فروچیو لامبورگینی با مالکیت کارخانههای تولید ماشینهای کشاورزی و همچنین سیستمهای گرمایش-سرمایش صنعتی، تبدیل به یکی از ثروتمندترین کارآفرینان ایتالیا شد. او سفرهای متعددی به کشورهای مختلف داشت و البته، علاقهمند خودروهای اسپرت از برندهای مختلف دنیا بود.
@[email protected]#=img=#
فروچیو به دلیل درک بالای مهندسی و تجربهی رانندگی با مدلهای متنوع، نقاط قوت و ضعف خودروسازان مشهور زمان خود را میدانست. او حتی سابقهی حضور در مسابقات سرعت داشت و ضمن ارتقاء یک دستگاه فیات توپولینو در رالی میلیا ۱۹۴۸ شرکت کرد. پیش از آنکه فراری در سالهای ۱۹۵۰ با ساخت خودروهای اسپرت مشهور شود؛ مرسدس بنز 300SL، جگوار E تایپ و چند دستگاه مازراتی در گاراژ فروچیو لامبورگینی وجود داشتند که به تناوب توسط او استفاده میشدند.
دیدار با فراری و ایجاد حس رقابت
ابتدای دههی ۶۰ میلادی، فروچیو لامبورگینی و انزو فراری (بنیانگذار خودروسازی فراری در سال ۱۹۴۸) به واسطهی حضور در نمایشگاههای خودرو یا مسابقات سرعت، شناخت نسبی از یکدیگر داشتند. البته نمیتوان ادعا کرد، رابطهی دوستانه و صمیمی میان آنها شکل گرفته بود؛ اما طی سالهای مختلف تصاویر متعددی از فروچیو و انزو در حال گفتوگو وجود دارد.
سال ۱۹۵۸، فروچیو لامبورگینی صاحب یک دستگاه فراری 250GT شد که مشکلات فنی، از جمله سختی کلاچ و صدای ناهنجار پیشرانه داشت. در آن زمان، خدمات پس از فروش فراری ضعیف بود و مکانیکهای محلی هم از تعمیر خودروهای گرانقیمت این برند ناتوان بودند. پس فروچیو لامبورگینی به انزو فراری نامهای نوشت و از مشکلات مدل 250GT شکایت کرد. انزو در پاسخ نامه عنوان کرده بود که یک تولیدکنندهی تراکتور، حق ندارد در مورد تولید ماشینهای اسپرت حرف بزند.
بعضی مورخان بر این باورند که سخن تحقیرآمیز انزو فراری مشوق فروچیو لامبورگینی شد تا با تأسیس یک شرکت خودروسازی، رقیبی برای فراری بسازد. از سویی دیگر، اوایل دههی ۶۰ میلادی، لامبورگینی به واسطهی ثروت قابلتوجه و توانایی فنی، بهدنبال تأسیس کارخانهی ساخت هلیکوپتر هم بود؛ اما با مخالفت شدید نهادهای دولتی و نظامی ایتالیا مواجه شد. به هر صورت، میتوان نتیجه گرفت که فروچیو از دیرباز به ساخت خودروهای اسپرت مطابق سلیقه و استانداردی که در ذهن داشت، علاقهمند بود.
نماد تجاری لامبورگینی
برخلاف اعتقاد بعضی افراد، استفاده از گاو در لوگوی شرکت لامبورگینی، صرفا به دلیل مقابله با نشان فراری (اسب ایستاده روی پاها) نبوده است. فروچیو لامبورگینی، از کودکی به گاو علاقه داشت و بعدها نیز به طرفدار مسابقات گاوبازی اسپانیا تبدیل شد. دیگر نکتهی جالب، همزمانی تولد بنیانگذار لامبورگینی در برج گاو (ثور) است که اردیبهشتماه را شامل میشود. فروچیو لامبورگینی، پیش از تأسیس شرکت خودروسازی (هنگامی که سازندهی تراکتور بود) هم از طرح گاو روی محصولات تجاری خود استفاده میکرد.
نماد تجاری لامبورگینی به وضوح یک گاونر را نشان میدهد که با دم برافراشته حالتی تهاجمی دارد. حتی اولین محصول این شرکت هم دارای همین لوگو با رنگ طلایی روی زمینهی سیاه بوده است. عبارت مربوط به نام شرکت سازنده (Lamborghini) از سال ۱۹۷۲ به نماد تجاری اضافه شد و بالاتر از تصویر گاو قرار گرفت.
منبع مطلب : www.zoomit.ir