طرز تهیه سس قرمز با رب

طرز تهیه سس قرمز با رب



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

طرز تهیه سس قرمز با رب را از این سایت دریافت کنید.

۳ روش عالی برای درست کردن سس گوجه با رب و گوجه تازه

درست کردن سس گوجه یا کچاپ با3 روش متفاوت طرز تهیه سس قرمز با گوجه تازه و سرکه و دستور سس گوجه فرنگی سریع با رب خانگی یا بیرونی هر3 دستوربسیار خوشمزه و عالیه

آشپزیدستور آشپزی

۳ روش عالی برای درست کردن سس گوجه با رب و گوجه تازه

سعیده اسلامیانسپتامبر 15, 2019۲۲ خواندن این مطلب 6 دقیقه زمان میبرد

سس گوجه در خیلی از غذاها استفاده میشه و خیلی هم پرطرفداره، بخصوص در انواع غذاهای ساندوچی، پیتزا، انواع پاستا و ماکارونی، پس چه بهتر که خودمون در خانه سس قرمز درست کنیم تا هم سالم و بدون مواد نگهدارنده باشد و هم مقرون به صرفه؛ به همین منظور براتون ۳ دستور متفاوت و عالی برای درست کردن سس گوجه فرنگی با رب و همچنین با گوجه تازه می نویسم تا هر وقت دوست داشتید خودتون بهترین سس گوجه یا همان کچاپ رو در خانه درست کنید.

درست کردن سس گوجه با رب و سرکه در ۱۰ دقیقه

در این دستور برای درست کردن سس گوجه از رب استفاده می شود به همین دلیل خیلی سریع آماده شده و هروقت نیاز به سس کچاپ داشتید، در زمان خیلی کوتاه می توانید این سس خوشمزه و خوش عطر رو تهیه کنید.

طعم این سس گوجه خیلی شبیه به سس های قرمز خوشمزه ای هست که در ساندوچی ها می خورید. بخاطر همین به آن سس قرمز مخصوص ساندوچ گفته می شود.

از این سس می توانید در انواع ساندوچ ها مثل: ساندویچ کوکتل، سوسیس، هات داگ، پیتزاها و … استفاده کنید.

مواد لازم برای درست کردن سس قرمز ساندوچی

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری پُر

سرکه سفید: ۲ قاشق غذا خوری

شکر قهوه ای یا سفید: ۲ قاشق مربا خوری سرپر

نمک: یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری

روغن مایع: یک قاشق غذا خوری

آب: نصف فنجان

آبلیمو: نصف قاشق غذا خوری (دلخواه)

آویشن: ۱ قاشق چای خوری

پودر سیر: نصف قاشق چای خوری (دلخواه)

مراحل درست کردن سس گوجه سریع با رب

۱- روغن را ته قابلمه ( بهتر است قابلمه نچسب باشد. ) می ریزیم. و رب رو به آن اضافه می کنیم.

۲- وقتی یک الی ۲ دقیقه رب تفت خورد و بوی خامی آن گرفته شد، نمک، شکر، فلفل قرمز، سرکه را به رب اضافه می کنیم. حرارت را هم متوسط رو به پایین قرار می دهیم و مواد را مدام بهم می زنیم تا شروع به جوشیدن کنند.

توجه: اگر ربی که استفاده می کنید، نمک دارد. مثلا رب خانگی است و به اندازه کافی به اون قبلاً نمک زدید، دیگه به سس اصلاً نمک اضافه نکنید.

۳- بعد از یک دقیقه که بخار از مواد بلند شد، ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو، آویشن و پودر سیر را هم اضافه می کنیم و می گذاریم دوباره مواد شروع به جوشیدن کند. ۲۰ الی ۳۰ ثانیه کافیه.

۴- در آخر برای اینکه سس رقیق تر شود، نصف فنجان آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سس شروع به جوشیدن کند. بعد از یک دقیقه سس را از حرارت بر می داریم.

۶- وقتی سس گوجه ما سرد شد، آن را در ظرف شیشه‌ای یا مخصوص سس می ریزیم و در یخچال تا مدت طولانی بیشتر از یک سال قابل نگه داشتن است.

توجه:

در حین پخت مدام باید سس را بهم بزنید تا نسوزد.

روغن باید حتما مایع باشد و نباید زیاد استفاده شود در حد چرب شدن ته ماهیتابه کافی است.

برای درست کردن این سس می تونید از رب خانگی یا بیرونی استفاده کنید.

اگر دوست دارید سس گوجه تند داشته باشید در مرحله آخر سس را بچشید و به مقدار لازم به اون فلفل قرمز اضافه کنید.

می توانید اگر دوست دارید یک سر قاشق چای خوری به این سس آویشن هم اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.

حتما بخوانید: طرز تهیه رب خانگی با ۳ دستور متفاوت

فیلم طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه 

نمایش در یوتیوب:نمایش در آپارات:

طرز درست کردن سس گوجه با گوجه تازه و سرکه

اگر دوست دارید یک سس کچاپ تازه‌ی تازه با گوجه فرنگی درست کنید، این دستور عالیه و درنهایت یک سس خیلی خوشمزه خواهید داشت.

مواد لازم برای درست کردن سس گوجه با گوجه تازه

گوجه تازه: یک کیلو

نمک: یک قاشق غذا خوری سر خالی

پیاز: یک عدد متوسط

سیر: دو حبه (دلخواه: اگر سیر دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید. )

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری (دلخواه: اگر دوست دارید سس تند داشته باشید اضافه کنید.)

شکر: ۲ قاشق غذا خوری

سرکه سفید یا سیب یا انگور : نصف فنجان

پودر زنجبیل: نصف قاشق چای خوری

روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری

آویشن: نصف قاشق چای خوری ( دلخواه )

مراحل درست کردن کچاپ با گوجه و سرکه

۱- برای درست کردن سس کچاپ با گوجه تازه باید ابتدا پیاز و سیر را نگینی خورد کنید. روغن مایع را ته قابلمه بریزید. پیاز را در حد یک دقیقه آنقدر که سبک شود تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید تا چند ثانیه تفت بخورد. توجه کنید که پیاز و سیر نباید تغییر رنگ بدهند.

۲- گوجه ها را که قبلاً شسته و به ۳ الی ۴ قسمت برش زدید، را به قابلمه حاوی پیاز و سیر اضافه کنید. حرارت را متوسط رو به کم قرار دهید تا گوجه ها آب بیندازد. و یک قاشق غذا خوری سر خالی به آنها نمک بزنید تا بهتر آب بیندازند.

وقتی گوجه ها آب انداختند، حرارت را زیاد کنید تا شروع به جوشیدن کنند. بعد دوباره حرارت را متوسط کنید تا ۳۰ دقیقه گوجه ها بپزند و خوب نرم شوند. پوست گوجه باید به راحتی از گوجه جدا شود. این نشان می دهد گوجه خوب پخته شده.

۳- روی گوجه ها گوشکوب برقی بگیرید یا وقتی خنک شدند داخل مخلوط کن بریزید یا حتی با دست آنها را ورز دهید تا له شوند.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.chaaredan.com

درست کردن سس قرمز با رب گوجه

آشپزهای حرفه ای بهتر می‌دانند، آنچه که یک غذا را خوشمزه تر و یک سفره را دلچسب تر می‌کند، مخلفات همراه با غذا است. سس ها یکی از قوی ترین

ترفند

درست کردن سس قرمز با رب گوجه

۲۴ آبان ۱۴۰۰ توسط مواد غذایی خوشبخت ۰ نظر 12450 نمایش

زمان مطالعه: 4 دقیقه

ترفند

درست کردن سس قرمز با رب گوجه

۲۴ آبان ۱۴۰۰ توسط مواد غذایی خوشبخت در ترفند

آشپزهای حرفه ای بهتر می‌دانند، آنچه که یک غذا را خوشمزه تر و یک سفره را دلچسب تر می‌کند، مخلفات همراه با غذا است. سس ها یکی از قوی ترین و بهترین مخلفات همراه با غذا بوده اند که بسیاری از خوراکی ها را بدون آنها نمی‌توان تصور کرد. یکی از معروف ترین و محبوب ترین سس ها، سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ است. ما در این مطلب قصد داریم به شما آموزش دهیم چگونه سس قرمز با رب گوجه درست کنید. با یاد گرفتن این ترفند، در کمترین زمان برای غذای اصلی خود سس درست کنید و طعم آن را چند برابر خوشمزه تر کنید. سس های خانگی اگر خوب درست شوند به علت اینکه تازه و فاقد طعم دهنده هستند، بسیار لذیذ خواهند بود. آیا شما هم از طرفداران سس قرمز با رب گوجه فرنگی هستید؟ همراه ما بمانید.

مواد مورد نیاز برای درست کردن سس قرمز با رب گوجه

درست کردن سس قرمز با رب گوجه، بسیار ساده و کم هزینه است، اما می‌تواند یک انقلاب بزرگ در طعم غذاهای شما باشد. مصرف این سس همراه با غذاهای سرخ کردنی، سمبوسه، پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده، فلافل و انواع ساندویچ ها، ترکیبی شگفت انگیز درست خواهد کرد. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که سس ها بخصوص سس قرمز با رب گوجه، ممکن است دستور پخت های مختلفی داشته باشند. این تفاوت ها با توجه به خلاقیت و سلیقه افراد در اضافه کردن بعضی از مواد اولیه به وجود می‌آید.

مواد اولیه:

رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

سرکه سفید نصف پیمانه

پودر سیر به مقدار لازم

پیاز به تعداد دلخواه

نمک شکر سفید یا قهوه ای فلفل سیاه فلفل قرمز آویشن در صورت تمایل

طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه

دستور پخت این سس آنقدر ساده و سریع است که می‌توانید آن را همزمان با مراحل پایانی غذای خود آماده کنید تا وقتی که غذا آماده شد، سس قرمز خوشمزه و داغ را روی آن بریزید و برق لذت را در چشمان خود و دیگران حس کنید. خب بیاید دست به کار شویم. ابتدا یک قابلمه با ابعاد مناسب برای تهیه سس قرمز با رب گوجه انتخاب کنید. قابلمه باید چند ویژگی داشته باشد. ابتدا اینکه اندازه آن نه بیش از اندازه بزرگ باشد که مواد به خورد هم نروند، نه آنقدر کوچک باشد که جای اضافه کردن چیزی در آن نباشد. ویژگی دوم قابلمه هم این است که بهتر است از جنس های نسوز و نچسب باشد. حالا قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا حرارت به همه سطح قابلمه برسد. حال مقداری روغن به کف قابلمه اضافه کنید به صورتی که روغن به تمام سطح آن برسد. چند لحظه برای گرم شدن روغن نیز صبر کنید.

حال نوبت به مهمان اصلی این سس می‌رسد. رب گوجه را به هر مقدار که احتیاج دارید به قابلمه اضافه کنید. مطمئن باشید زیاد درست کردن بهتر از کم درست کردن است. نکته ای که در این وسط لازم است به آن اشاره کنیم، رب گوجه فرنگی است. سعی کنید از رب های گوجه فرنگی مرغوب، استاندارد و کارخانه استفاده کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید. رب گوجه های خانگی به دلیل عدم رعایت استاندارد در غلظت آنها، نتیجه خوبی برای سس قرمز نخواهند داشت. بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی به قابلمه، به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. بعد از آنکه رب گوجه شما دیگر خام نبود، نوبت به اضافه کردن طعم دهنده ها می‌رسد. ابتدا مقداری، نمک را اضافه کنید. همزمان بهتر است رب گوجه را هم بزنید. سپس به نوبت، شکر، فلفل قرمز و سرکه سفید را اضافه کنید. توجه کنید، حجم این مواد باید با حجم رب گوجه فرنگی تناسب داشته باشد.

در این لحظه دو نکته را نباید فراموش کنید، ابتدا اینکه دست از هم زدن بر ندارید و تفت دادن را ادامه دهید. نکته دوم اینکه حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند و سس شما به خوبی جا افتاده شود. پس از دو تا چهار دقیقه وقتی که حس کردید مواد آماده شده اند و حرارت از آنها بیرون می‌آید، نوبت به اضافه کردن طعم دهنده های بخش دوم می‌رسد. در این بخش ممکن است دستور پخت های سس قرمز با رب گوجه تفاوت هایی داشته باشند. این دستور پختی که خدمت شما ارائه داده ایم، جواب خود را پس داده است و می‌توانید به آن اعتماد کنید.

حال مقداری آبلیمو هم به مواد اضافه کنید و هم زدن را متوقف نکنید. سپس آویشن و پودر سیر را هم مهمان این جمع خوشمزه و جذاب کنید. این مواد نقطه جوش پایینی دارند، چند لحظه بعد، سس شما شروع به جوشیدن می‌کند. بو بکشید و از رایحه‌ی لذیذ این سس لذت ببرید. یک دقیقه زمان برای جوشیدن و آماده شدن کافی است. پس از گذشت این یک دقیقه، سس شما آماده است. ابتدا صبر کنید تا مقداری سرد شود، سپس به همراه غذای خود استفاده کنید و با تمام وجود لذت ببرید.

نکات:

سس قرمز با رب گوجه، یک سس کم هزینه، ساده و خوشمزه است که با انواع غذاها قابل مصرف است. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که تمام کیفیت و سلامت این سس، به رب گوجه شما بستگی دارد. پس رب گوجه ای مرغوب انتخاب کنید که تاریخ مصرف آن هم تمام نشده باشد. رب های خانگی به دلیل عدم رعایت استاندارد در درصد غلظت و میزان نمک، ممکن است در تهیه این سس جوابگو نباشند. این سس می‌تواند ارزش غذایی هم داشته باشد و برای انواع گروه های سنی مفید باشد. بعد از تهیه کردن سس قرمز با رب گوجه می‌توانید آن را در یک ظرف شیشه ای و در دمای یخچال نگهداری کنید تا مدت زمان زیادی قابل استفاده باشد.

۰ نظر درست کردن سس رب گوجه فرنگی سس قرمز سس قرمز با رب گوجه طرز تهیه سس 2 پسند! اشتراک گذاری مواد غذایی خوشبخت ارسال پاسخ

دسته ها

ترفند سلامتی دانستنی ها آموزش اخبار

آخرین مطالب مجله

مصلح تن ماهی چیست؟

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : khoshbakht-food.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب