• سایر
  • تاریخ انتشار ۱۴۰۱-۰۵-۰۲

          تندی غذا رو چطور بگیریم

تندی غذا رو چطور بگیریم



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

تندی غذا رو چطور بگیریم را از این سایت دریافت کنید.

تندی غذا را چگونه از بین ببریم؟

بدون اینکه بخواهید غذا را بیش ازحد تند کردید؟ اگربه دنبال راهی برای گرفتن تندی فلفل هستید اسنپ فود راهکارهایی را برای رفع تندی غذا ارائه کرده است.

تندی غذا را چگونه از بین ببریم؟

دسته بندی: دانستنی ها و راهنماها نکات و ترفندها

16.آذر.1398

آنچه در این مقاله میخوانید

تندی غذا وقتی از دستتان در رفته باشد، دیگر مزه‌ای خوشایند نیست. در چنین مواردی، برای رفع تندی غذا چه باید کرد؟ آیا مانند همیشه، سیب‌زمینی برای رفع تندی غذا به کمک ما خواهد آمد؟ در مورد روش‌های نجات غذا و رفع تندی بیشتر بخوانید.

حتماً‌ برای شما هم پیش آمده به غذایی که مشغول پختنش هستید، ادویه اضافه کنید و بعد به یاد بیاورید که قبل از آن یک‌بار دیگر هم به غذایتان نمک و فلفل زده‌اید!‌ آن وقت است که غذا یا شور شده یا تند. شاید هم برایتان پیش آمده که همان لحظه‌ای که ادویه‌دان را خم می‌کنید، درش باز شود و کل ادویه خالی شود توی قابلمه غذا. حالا شما مانده‌اید و یک قابلمه غذای تند یا شور؛ اما چاره چیست؟ راه‌‌های رفع تندی غذا را می‌دانید؟

در این متن، سعی می‌کنیم راهی برای گرفتن تندی فلفل با موادی که در خانه دارید به شما معرفی کنیم.

تندی چیست؟

به قول قدما، فلفل نبین چه تیزه، بشکن ببین چه ریزه. اشتباه نکنید، این ضرب‌المثل معروف را عمداً‌ این‌طور نوشتیم و خطایی در کار نیست، چرا که علت تندی فلفل وجود ریزدانه‌هایی در آن است که حاوی ماده شیمیایی کپسایسین (Capsaicin)است؛ ریزدانه‌هایی که با گیرنده‌ها و اعصاب حسی درون دهان و پوست که نسبت به حرارت حساس هستند، ارتباط برقرار می‌کند و عامل اصلی تندی غذا می‌شوند.

تندی وجود ندارد!

آیا می‌دانستید که مزه‌ای تحت عنوان تندی وجود ندارد؟ حسی که سنسورهای عصبی زبان در اثر مخلوط شدن کپسایسین با آب دهان به مغز انتقال می‌دهد، احساس داغی است و سوزشی که در اثر تماس با فلفل احساس می‌کنیم به علت تحریک شدن حسگرهای عصبی بدن است که در برابر حرارت وارد شده به بدن از خود واکنشی شبیه به سوختن نشان می‌دهند.

برای رفع تندی غذا چه کنیم؟

اگر به دلیل فراموشی یا بر حسب تصادف غذایتان تند شد نگران نباشید. راه‌های زیادی برای رفع تندی غذا وجود دارد.

ضرب‌الاجلی به مبارزه با فلفل‌ها بروید!

اگر بلافاصله بعد از اضافه کردن فلفل متوجه زیادی آن شدید، پیش از هم زدن غذا و حل شدن فلفل، می‌توانید با یک قاشق ذرات شناور فلفل را از روی غذا جمع کنید.

اگر وقت دارید، غذای بیشتری بپزید!

اولین و مطمئن‌ترین راه، رقیق کردن تندی غذا یا زیاد کردن حجم غذاست. اگر فرصت کافی برای طبخ غذا دارید، مواد اولیه بیشتری را بدون هیچ ادویه‌ اضافی به غذایتان اضافه کنید تا تندی آن کم شود.

سیب زمینی برای رفع تندی غذا؛ دوست آشپزهای بی‌حواس

سیب‌زمینی از آن دسته موادی است که معمولاً همیشه و‌ در هر خانه‌ای پیدا می‌شود و دوست و همکار آشپزهای بی‌حواس است. سیب زمینی به دلیل بافت نفوذپذیرش ادویه را در خود جذب می‌کند. اگر پس از مزه کردن، متوجه تندی غذا یا شوری آن شدید، یک یا دو سیب‌زمینی خام را پوست بگیرید و در غذا بیندازید. رفع تندی غذا با سیب زمینی راه مناسبی است؛ از آن جهت که هم سیب زمینی همیشه در دسترس است و هم مزه‌ غذا را عوض نمی‌کند.

توصیه:‌ فقط باید دقت کنید پیش از آنکه سیب‌زمینی در غذا له شود آن را از قابلمه دربیاورید.

رفع تندی قورمه سبزی، قیمه و باقی خورش‌ها با سرکه

استفاده از سرکه سیب یا سرکه سفید روشی سنتی و راهی برای گرفتن تندی فلفل است که مادرها و مادربزرگ‌ها توصیه می‌کردند. سرکه به علت خاصیت اسیدی‌‌اش باعث رقیق‌تر شدن ریزدانه‌های کپسایسین فلفل می‌شود و تندی غذا را کم می‌کند. اگر برای رفع تندی قورمه سبزی از سرکه استفاده می‌کنید، بهتر است ترش کننده‌های دیگر مثل آبغوره یا رب انار را به خورشتان اضافه نکنید.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که خوردن برنج به‌عنوان ماده‌ای نشاسته‌ای با خورش تأثیر به سزایی در رفع تندی قورمه سبزی دارد.

توصیه: همان‌طور که می‌دانید سرکه به تنهایی طعم‌دهنده‌ای قوی است و مقدار زیاد آن باعث تغییر طعم و مزه غذا می‌شود. پس در استفاده از آن جانب احتیاط را رعایت کنید.

اگر ذائقه‌تان سازگار است، روی شیر و شکر هم حساب باز کنید!

مواد لبنی، کپسایسین موجود در فلفل را که باعث تندی غذا می‌شود، در خود حل می‌کنند. هرچه چربی لبنیات بیشتر باشد کپسایسین بیشتری را در خود حل خواهد کرد و در نتیجه تندی غذا کاهش خواهد یافت. مطمئنا حواستان هست که شیر انتخاب مناسبی برای رفع تندی قورمه سبزی نیست. از شیر در غذاهایی استفاده کنید که پایه‌ی لبنی دارند.افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند و نمی توانند از لبنیات استفاده کنند، می توانند از شیر نارگیل، شیر سویا، شیر بادام، و شیر برنج استفاده کنند.

اگر با شیرین شدن غذا مشکلی ندارید، شکر هم راه‌حل مناسبی برای برطرف کردن تندی غذا است.

کلیه اقلام مورد نیاز خود برای رفع تندی غذا را ،می توانید بدون خروج از منزل از سوپر مارکت اسنپ فود سفارش دهید.

با فلفل آشتی‌کنید!

اگر تا اینجا همراه این متن پیش آمده‌ای پس حتماً دنبال راهی برای گرفتن تندی فلفل بوده‌اید، اما باید بدانید که غذاهای تند فواید بسیاری دارند و باب میل مردمان بسیاری در سراسر جهان هستند. شاید بد نباشد با فواید فلفل آشنا شوید و کمی با تندی‌ غذا آشتی کنید.

طول عمر و سلامتی

هندی‌ها و ساکنین کشورهای شرق آسیا بر این باورند که فلفل و تندی غذا باعث افزایش طول عمر می‌شود و مصرف منظم آن باعث کاهش عوامل خطر مرگ مانند سرطان، بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های قلبی می‌شود.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : snappfood.ir

چند روش برای رفع تندی انواع غذا و متعادل شدن طعم غذا

چند روش برای رفع تندی انواع غذا و متعادل شدن طعم غذا غذاهای تند، در همه جای دنیا طرفداران خودش را دارد. به همراه بسیاری از غذاها نیز، انواع

روش ساده برای شکستن تخم مرغ با یک دست به روش حرفه ای ها

شکستن تخم مرغ با یک دست افراد زیادی در سراسر دنیا، عاشق تماشای برنامه های آشپزی هستند. بسیاری از این افراد، شاید هرگز بسیاری از آن غذاها را خودشان درست نکنند اما …

بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده انواع گوشت قرمز، سفید و سویا

ترکیب گوشت چرخ کرده هنگام خرید گوشت چرخ کرده، می توانید انتخاب کنید تا گوشت شما شامل کدام قسمت های دام باشد. در واقع باید گفت گوشت را می توان با ترکیبات …

نکات پخت پیتزا و فوت و فن های خوشمزه تر شدن انواع پیتزا

نکات پخت پیتزا همه می دانیم که یکی از خوشمزه ترین غذاها در میان فست فود بدون شک پیتزا است. مخصوصاً اگر کسی این توانایی را داشته باشد که بتواند پیتزای خانگی …

رفع تندی غذا

غذاهای تند، در همه جای دنیا طرفداران خودش را دارد. به همراه بسیاری از غذاها نیز، انواع سس تند سرو می شود. اما گاهی وقت ها ممکن است غذای شما ناخواسته تند شود. ممکن است یادتان رفته باشد و بیش از یک بار به غذا فلفل اضافه کرده باشید. در چنین مواقعی باید خیلی سریع دست به کار شوید. البته بهتر است همیشه از وقوع چنین مسائلی پیش گیری کنید. ما در این مقاله چند ترفند مختلف را برایتان گردآوری کرده ایم. با کمک این روش ها می توانید تندی غذاهای خود را به خوبی بر طرف کنید. البته دقت داشته باشید که نمی توانید از یک روش یکسان برای همه غذاها استفاده کنید.

چگونه تندی غذا را از بین ببریم؟

سریع باشید!

اگر بلافاصله پس از ریختن فلفل بر روی غذا متوجه اشتباهتان شدید، به هیچ وجه آن را هم نزنید تا بعد از چشیدن اطمینان حاصل کنید که غذا تند شده است. به سرعت با یک قاشق، فلفل را از روی غذا بر دارید. به خاطر داشته باشید، هرچه فلفل بیشتر در غذا بماند تندی آن را بیشتر می کند.

تندی کم غذا

اگر خورش یا خوراک شما تنها کمی بیش از اندازه تند شد، اما نگران هستید که ممکن است بر روی سفره، برای مهمانانتان کمی مشکل ایجاد کند، چندان نگران نباشید! اکثر خوراک ها و خورش ها، با نان و یا برنج سرو می شوند. نشاسته موجود در برنج و نان، تا حدودی از این تندی می کاهد. البته این روش، برای بچه های کوچک یا سالمندان و افرادی که آلرژی دارند یا به هر دلیلی به شدت به تندی حساس هستند مناسب نیست.

استفاده از مواد شیرین

اضافه کردن قند و شکر و یا کمی عسل به غذا، می تواند تندی آن را بر طرف کند. البته این ترفند برای کسانی که غذای شیرین را دوست دارند مناسب است. برای فسنجان تند و یا مواد رولت می توانید از این روش استفاده کنید.

رفع تندی سوپ

برای سوپ یا انواع سس هایی که بر پایه خامه و شیر هستند، می توانید با اضافه کردن کمی شیر یا خامه از تندی غذا بکاهید. شیر نارگیل، یکی از عناصر همیشگی در آشپزی مکزیکی است که به تندی معروف است. البته از هر نوع شیری می توانید استفاده کنید.

رفع تندی آش

علاوه بر شیر یا خامه، سایر لبنیات نیز می تواند تاثیر کاهشی موثری روی تندی غذا داشته باشد. می توانید برای آش از مقداری ماست شیرین و برای بعضی خوراک ها از جمله پاستا و یا پیتزا، از مقداری پنیر استفاده کنید.

رفع تندی خورش

برای خورش هایی که چاشنی ترش دارد، می توانید کاملا بی سر و صدا و بدون اینکه کسی متوجه بشود تندی را از بین ببرید. تنها کافی است کمی سرکه یا آبلیمو به غذا اضافه کنید. البته امیدواریم آن قدر خوش شانس باشید که از قبل غذای شما ترش نباشد! اضافه کردن میزان زیادی سرکه می تواند طعم غذای شما را خراب کند. برای خورش هایی مثل قورمه سبزی یا قلیه ماهی یا حتی سوپ این ترفند کاربردی است.

زیادن کردن غذا

این را در نظر داشته باشید که فلفل در کل غذا پخش می شود. پس با زیاد کردن مواد غذایی می توانید تندی آن را دوباره به حالت نرمال برسانید. اگر در ابتدای پخت هستید می توانید کمی مواد اولیه را اضافه تر کنید. بعضی از سبزیجات نیز مانند سیب زمینی، به خوبی شوری و تندی را جذب می کنند. برای رفع تندی غذا، دو سیب زمینی را پوست گرفته و در خورش بیاندازید و قبل از اینکه له شود از غذا خارج کنید.

مطالب پیشنهادی

روش گرفتن تلخی آب لیمو و نکات مهم در نگهداری آبلیموی تازه

همیشه توصیه می شود که در هر فصلی، از چاشنی مخصوص همان فصل، به شکل تازه استفاده کنید. از جمله این چاشنی ها می توان …

گرفتن تلخی زیتون و روش های خانگی برای شور کردن زیتون

اغلب افراد از زیتون های کنسروی و یا فله استفاده می کنند. زیتون های کنسروی معمولا درشت تر هستند و با مواد نگه دارنده …

ترفندهای جدید برای رفع شوری غذا و درست کردن طعم آن

نمک می تواند بهترین دوست شما باشد، طعم بسیار خوبی را به غذا می­دهد و آن را از حالت یکنواختی و بی مزگی در می آورد

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 اسفند 1399

منبع :img from thetakeout

مطالب جدید

طرز تهیه آیس لته توت فرنگی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه خورش خیار چنبر خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه فرنی شعریه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه قطاب آناناس خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : chishi.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب