مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه کدو سرخ کرده را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله خورش کدو امروزه یکی از محبوب ترین خوراک های گیاهی است. این سبک از غذا که صیفی جات سرخ
طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه املت قارچ املت قارچ یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و مجلسی کافی شاپی است که با مواد متنوعی درست می …
طرز تهیه سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد پیازچه سالاد پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه کوکوی گل کلم ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی گل کلم کوکو گل کلم یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا به صورت گیاهی درست …
طرز تهیه خورش کدو سبز
خورش کدو امروزه یکی از محبوب ترین خوراک های گیاهی است. این سبک از غذا که صیفی جات سرخ شده را در سس بپزند را، در آشپزی ایرانی مسما می نامند . بعضی ها به این خورش کدو مسما گفته و حتی به آن کمی گوشت هم اضافه می کنند. در تهیه این غذا باید کدوسبز و سیب زمینی و گوجه فرنگی را سرخ کنید اما قرار نیست خورش شما خیلی چرب شود. اگر طرفدار غذاهای کم چرب هستید حتما از تابه های رژیمی استفاده کرده و بعد از سرخ کردن کدو و سیب زمینی، آن ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی از آن خارج شود. ما در این دستور شیوه پخت خورش کدوسبز گیاهی را برایتان تهیه کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو سبز در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
خورش لوبیا سبز را می توانید با مرغ یا گوشت تهیه کنید. ما در این دستور از گوشت چرخ کرده استفاده کردیم
مواد لازم برای ۸ نفر
کدو سبز خورشتی ۱ کیلو و نیم
گوجه فرنگی تازه ۴ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم سیر ۳ حبه
آب لیموترش تازه به میزان لازم
زعفران دم کرده و کاری به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه خورش کدو سبز
مرحله اول
برای تهیه خورش کدو سبز خوشمزه و مخصوص کدو سبز ها را از وسط برش طولی داده و باید دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که باید ضخامت کدوها حداقل ۲ سانتی متر باشد تا حین پخت از هم باز نشود.
مرحله دوم
اگر کدوها خیلی بزرگ بودند می توانید آن ها را نصف کنید. شما باید علاوه بر کدو سیب زمینی و گوجه را هم به ترتیب در این تابه سرخ کنید پس به اندازه کافی روغن اضافه کنید. کدو سبز خیلی سریع می سوزد پس شعله گاز نباید خیلی بالا باشد.
مرحله سوم
بعد از سرخ شدن کدوها را از تابه خارج کنید. سیب زمینی ها پوست گرفته و آن ها را حلقه حلقه کرده و در همان روغن هر دو طرف سیب زمینی ها را به شکل کامل سرخ کنید. به هیچ وجه نباید سیب زمینی ها را به اندازه کوچک خرد کنید.
طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی خاص و خوشرنگ
خورش قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که کمتر ایرانی را می توانید بیابید که عاشق این خورش نباشد
مرحله چهارم
باید همه صیفی جات در این غذا به اندازه های بزرگ خرد شود. سیب زمینی های سرخ شده را از تابه خارج کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط دو نیم کرده و در همان روغن کمی تفت دهید. باید هر دو طرف گوجه فرنگی ها را کاملا سرخ کنید.
مرحله پنجم
بهتر است کمی در ظرف را بگذارید تا گوجه فرنگی مغز پخت شود. در این مرحله اگر روغن اضافی در تابه بود آن را از تابه خارج کرده و سیر را برش زده و آن را با کمی کره و رب گوجه فرنگی تفت دهید. به این سس نمک و فلفل و زردچوبه و کاری را بیفزایید.
مرحله ششم
سرخ کردن ادویه ها باعث می شود تا عطر و رنگ آن ها بیشتر و بهتر آزاد شود. بعد از اینکه سس کاملا به خورد هم رفت ۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد کمی رب آلوچه و آبلیمو ترش را به همراه زعفران دم کرده به سس اضافه کنید.
طرز تهیه خورش خلال بادام کردی به صورت مرحله به مرحله
خورش خلال یکی از مخصوص ترین خورش های کرمانشاهی است. به شکل سنتی این خورش را با گوشت و خلال زیاد تهیه می کنند
مرحله هفتم
کدو و سیب زمینی های سرخ شده را به سس اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا سس کاملا به خورد خورش برود. زمان پخت طولانی تر باعث له شدن کدو سبز ها می شود. در هنگام سرو گوجه های سرخ شده را در کنار خورش اضافه کنید.
آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 خرداد 1400
منبع :digikala_lifestyle
مطالب جدید
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکویت شکری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی نعلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پلو مخلوط با تن ماهی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه موس توت فرنگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کرم باواریا توت فرنگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه قهوه دالگونا خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کماج تابه ای ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چلو دیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه شربت زعفران خوشرنگ و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی آلبالو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه میلک شیک طالبی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه اسنیکرز خوشمزه به روش بازاری مرحله به مرحله
منبع مطلب : noktechi.ir
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر :: مجله تندرستی و سلامتی
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر کدو سبز سرخ کرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلیترین ویژگیهای این خوراک محسوب میشود. این بار، قصد داریم تا طرز ...
مجله تندرستی و سلامتی
مجله تندرستی و سلامتی ارایه راهکارهای افزایش کیفیت سلامتی و سیک زندگی
خانه درباره من سرآغاز تماس با من
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر
کدو سبز سرخ کرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلیترین ویژگیهای این خوراک محسوب میشود.
این بار، قصد داریم تا طرز تهیهی آسان و سریع کدوسبز را بر روی اجاق به شما آموزش دهیم. فقط و فقط پنج دقیقه برای طبخ آن لازم است، سپس، بلافاصله آمادهی خوردن است!
طرز پخت کدوسبز (زوکینی) بر روی اجاق
راههای زیادی برای طبخ کدو سبز وجود دارد، اما سریعترین راه برای این کار، این است که کدوسبز را در ماهیتابه و بر روی اجاق سرخ کنید. با این روش، کدوسبزها به رنگ قهوهای درآمده و طعمی ترد را به خود میگیرند.
اغلب افراد به کدوسبز علاقه دارند، اما وقتی که در مقداری کره پخته شده باشد، باب میل همه خواهد شد. کره، طعم فوقالعادهای به خوراک میدهد و باعث میشود که کدوسبزها به رنگ قهوهای در بیایند.
ما همچنین اندکی سیر خرد شده نیز به ماهیتابه اضافه کنیم، چراکه کره و سیر باید همیشه در کنار هم باشند، غیر از این است؟
راز اصلی این دستورالعمل، پخت کدوسبز نیست. چراکه پخت آن بدون اضافه کردن مواد لازم، فقط به خمیر شدن کدوسبز منجر میشود.
نکاتی که باید در سرخ کردن کدوسبز رعایت کنید
از یک ماهیتابهی بزرگ استفاده کنید. با استفاده از یک ماهیتابهی بزرگ، کدوسبزها به خوبی در فضای آزاد ظرف پخش شده و به رنگ قهوهای در میآیند. این نکته برای سبزیجات دیگر نیز زمانی که در ماهیتابه سرخ میشوند، صادق است. همچنین این نکته در هنگام پخت قارچ نیز قابل استفاده است.
پوست کدوسبزها را نگیرید. کدوسبزهای بدون پوست، بعد از پخته شدن ترد نیستند و خمیر میشوند.
از نمک، در هنگام پختن استفاده نکنید؛ زیرا نمک، تمام آب لازم برای کدوسبز را به خودش جذب میکند. به همین دلیل کدوسبزها تردی خود را از دست میدهند. نمک را میتوانید بعد از پخت به آن اضافه کنید.
تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوهای در بیایند به پختن ادامه دهید. با این کار شاید مقداری پلاسیده به نظر بیایند، اما باعث ترد شدن آنها میشود.
تنوع مواد
کدوسبز سرخ شده قابلیت این را دارد که مواد متنوع بسیاری را در خود جای دهد. در ادامه، برخی از موادی که میتوان به کدوسبز سرخ شده اضافه کرد:
با اضافه کردن اندکی پنیر پارمزان به خوراک، میتوانید از طعم جدیدش لذت ببرید. البته هر نوع پنیری قابل استفاده است و آسیبی به طعم اصلی نمیزند.
ترکیب کره و سیر نیز میتواند بسیار جالب باشد، اما شما میتوانید از دیگر مواد تند هم استفاده کنید. میتوانید ادویههای خوزستان و ادویههای هندی مانند ادویه کاری یا پودر فلفل را امتحان کنید.
برای بیشتر کردن تردی خوراک، میتوانید از بادامهای خرد شده و یا بادامزمینی کرهای استفاده کنید.
میتوانید تکههای گوجه را درون ظرف بریزید و تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوهای در بیایند و گوجهها عصارهی خود را در میان کدوسبزها آزاد کنند، به پختن ادامه دهید.
با اضافه کردن اندکی لوبیای پخته یا خام مانند لوبیای سفید، نخود و یا لوبیای سیاه میتوانید به افزایش سطح پروتئین خوراک کمک کنید.
کدوسبز سرخکرده همراه با کره و سیر
زمان مورد نیاز برای تهیهی مواد لازم: ۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۵ دقیقه
مجموع: ۱۰ دقیقه
کدوسبز سرخکرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلیترین ویژگیهای این خوراک محسوب میشود.
مقدار مواد لازم، برای سرو ۴ نفر کافی است.
مواد لازم
۲ عدد کدوسبز متوسط خرد شده
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری سیر لهشده (سه حبه)
نمک و فلفل سیاه تازه
۱ عدد پیازچه که به خوبی ریز شده باشد
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان یا پکورینو که اختیاری است
آبلیموی تازه
۱- نحوهی خرد کردن کدوسبز بر عهدهی خود شماست. میتوانید آنها را به شکل دایرهای خرد کنید یا میتوانید آنها را قاچ کنید.
۲- کرهی آب شده را با حرارت ملایم در سطح ماهیتابه پخش کنید. کدوسبز و سیر را اضافه کنید، هر از گاهی آنها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. برای مدت سه تا پنج دقیقه تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوهای در بیایند به پختن ادامه دهید.
۳- مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس، در صورت تمایل، میتوانید پنیر و یا پیازچه را به آن اضافه کنید. بلافاصله پس از آن، غذا آمادهی خوردن است با اندکی آبلیمو نوش جان کنید.
منبع: چطورپدیا
تهیه غذا
کدو
کدو سبز
۰ ۰
نظرات (۱)
۱۴ اسفند ۹۷ ، ۱۲:۰۹
قیمت لوستر مدرن پذیرایی
به به.سپاس ۱۴ اسفند ۹۷، ۲۳:۴۲ پاسخ: متشکرم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
طبقه بندی موضوعی
آشپزی
(۵۱)
بهترین غذاها
(۱۲)
مواد غذایی سالم
(۳۳) کلمات کلیدی
غذای گیاهی
کیک
رژیم غذایی گیاهی
دسر
تهیه غذا
شیرینی
دسر میوه ای
اسفناج
غذای ایتالیایی
کدو
صبحانه سالم
پودینگ
وعده صبحانه
آشپزی
کوکی
کدو سبز
همبرگر
کلوچه خانگی
کلوچه
سیب زمینی
کینوا
پوره سیب زمینی
پاستا
گیاه خواری
صبحانه رژیمی
سیب پخته
پنیر
دستور پخت غذا
میان وعده
تهیه چیپس خانگی
منبع مطلب : salamt.blog.ir