دستور کلم پلو شیرازی

دستور کلم پلو شیرازی



بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

دستور کلم پلو شیرازی را از این سایت دریافت کنید.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کلم پلو یکیک از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در در شهرهای مختلف با مواد متنوعی طبخ

طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و فوق العاده مقوی به روش طب سنتی

طرز تهیه روغن دنبه روغن دنبه یکی از انواع روغن های سنتی و بسیار مقوی ایرانی است که در تهیه انواع غذاها می توانیم از آن استفاده کنیم. در گذشته این روغن …

طرز تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای لاکچری رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه کیش تره فرنگی خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه کیش تره فرنگی کیش تره فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور فرانسه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کلم پلو

کلم پلو یکیک از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در در شهرهای مختلف با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ادامه با چی شی همراه باشید.

طرز تهیه هویج پلو دارچینی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج ۴ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

سبزی کلم پلو ۶۰۰ گرم

کلم برگ سفید ۱ عدد متوسط

پیاز ۲ عدد متوسط

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مرحله اول

برای تهیه کلم پلوی مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن حدود ۳۰ دقیقه تا چند ساعت در آب و نمک می خیسانیم. توجه داشته باشید که زمان خیساندن برنج بستگی به تازگی برنج دارد و هر چقدر برنج تازه تر باشد، نیاز به خیساندن کمتری دارد.

مرحله دوم

در این مرحله یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب می ریزیمف سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس پیاز را از داخل تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله کلم برگ را با دقت می شوییم، سپس به صورت خلالی ریز و یکدست خرد می کنیم. در ادامه مقداری روغن در تابه ای که پیاز را سرخ کرده بودیم می ریزیم و کلم های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود.

مرحله چهارم

برای گرفتن بوی کلم مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا با کلم ترکیب شود. حرارت زیر تابه را کم می کنیم و درب تابه را چند دقیقه می گذاریم تا کلم ها آب بیندازند و نرم شوند، سپس نمک و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه سبزی را خرد کرده و به همراه پیاز داغ که در مرحله اول درست کردیم به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و به سراغ درست کردن برنج می رویم.

مرحله ششم

برای آماده کردن برنج ابتدا یک قابلمه را نیمه پر از آب می کنیم و مقداری نمک و زردچوبه به آب اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد برنج خیس کرده را داخل قابلمه می ریزیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

مرحله هفتم

زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم و مغز برنج سفت بود، باید آنرا آبکشی کنیم. حالا قابلمه ای که برای پخت کلم پلو در نظر گرفته ایم روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن کف آن می ریزیم، سپس ته دیگ را به انتخاب خود سیب زمینی یا نان لواش قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا یک لایه نازک از برنج روی ته دیگ می ریزیم و روی آن را کمی از مخلوط کلم سرخ شده می ریزیم و به همین ترتیب تمام برنج و کلم سرخ شده را به صورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و لایه آخر حتما باید برنج ساده باشد.

مرحله نهم

حالا روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در حین دم کشیدن برنج کوفته های قلقلی را درست می کنیم. پیاز باقیمانده را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را با فشار دست می گیریم.

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود

مرحله دهم

حالا پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده ترکیب می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا مایه کوفته قلقلی منسجم شود. اگر مایه شل بود می توانید کمی آرد اضافه کنید تا منسجم شود.

مرحله یازدهم

وقتی مایه کوفته قلقلی آماده شد، آنرا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان از یخچال خارج می کنیم و به شکل کوفته های ریز شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا برنج دم بکشد.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه برنج دم کشید و به طور کامل آماده شد، آنرا به آرامی داخل قابلمه مخلوط می کنیم تا کلم و برنج یکدست شوند، سپس در دیس می کشیم. برای تزیین کلم پلو هم از کوفته های قلقلی به سلیقه خود استفاده می کنیم.

نکات طرز تهیه کلم پلو

سبزی مخصوص کلم پلو

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : chishi.ir

طرز تهیه کلم پلو شیرازی ساده با گوشت و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل خوشمزه و ساده با گوشت قلقلی کلم پلو یک غذای اصیل شیرازی است که با کلم قمری تهیه می شود. اما از آن جا

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قنبر پلو قنبر پلو یکی از غذاهای نستی شیراز است که در اصل نام آن غم بر پلو است که باعث از بین رفتن غم ها می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه فرنچ تست برای صبحانه با طعم بسیار عالی

طرز تهیه فرنچ تست فرنچ تست یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کباب لقمه به روش ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کباب لقمه کباب لقمه از غذاهای بسیار محبوب در خاورمیانه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لقمه …

طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل

کلم پلو یک غذای اصیل شیرازی است که با کلم قمری تهیه می شود. اما از آن جا که کلم قمری همیشه در دسترس نیست، می توان کلم برگ را جایگزین آن کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مخصوص به روش رزا منتظمی

برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

کلم قمری یا کلم برگ ۵۰۰ گرم

آبغوره ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری

برنج ۴ پیمانه

سبزی کلم پلو ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

سبزی کلم پلو شامل تره، کمی ترخون، ریحان و شوید می باشد.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مرحله اول

برای تهیه کلم پلوی خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی در ابتدای کار، برنج را ۱ ساعت زودتر با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

مرحله دوم

در اواخر پخت، سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس آنرا را به آب جوش اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه، وقتی که نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. کلم قمری را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله سوم

اگر از کلم برگ استفاده می کنیم باید آن را شسته و به صورت نوارهای باریک برش بزنیم و خرد کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. کلم ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ به روش سنتی تهرانی

آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می ‌شود

مرحله چهارم

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی آّغوره می زنیم و می گذاریم روی حرارت تا آب آن به خوبی جمع شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس آب آن را با دست گرفته و درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله پنجم

گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری و کمی آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود. سپس به شکل قلقلی در می آوریم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله گوشت های قلقلی را درون آن قرار می دهیم و تمام قسمت های آنها را سرخ می کنیم. کف یک قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم. ته دیگ مورد نظر را کف دیگ می چینیم. یک لایه مخلوط برنج و سبزی را کف قابلمه می ریزیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری با طعمی لذیذ و فوق العاده

زرشک پلو با مرغ از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود که در مراسم های مهم از آن به عنوان غذای اصلی استفاده می شود

مرحله هفتم

یک لایه مخلوط کلم روی آن ریخته و همینطور ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در آخر، کمی کره حیوانی روی برنج ریخته و آن را روی حرارت ملایم دم می کنیم. وقتی که خواستیم غذا را بکشیم، کوفته ها را روی آن یا دورش می ریزیم.

مرحله هشتم

در صورت تمایل می توان به یک روش دیگر نیز این غذا را اماده کرد. در این روش می توان کوفته ها را در زمانی که برنج در حال دم کشیدن است لابه لای برنج اضافه کرد اما برای این که مجلسی تر شود موقع سرو اضافه می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 آذر 1400

منبع :sarashpaz.parisa

مطالب جدید

طرز تهیه اسلایس آلبالو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش خونگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر آناناس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک برنجی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مافین هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک ابری وانیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی کاسترد به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باقلوا شعریه به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی و طعمی عالی

طرز تهیه حلوا تافی عربی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی شکری به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی رزت کره ای خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پای آلبالو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک هل زعفران مجلسی با طعم بسیار عالی

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : darnahayat.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب