شیرینی جو دوسر ترکیه

شیرینی جو دوسر ترکیه



بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

شیرینی جو دوسر ترکیه را از این سایت دریافت کنید.

دستور پخت شیرینی جو دوسر

دستور پخت شیرینی جو دوسر توسط کیک عسلی -

سرآشپز پاپیون کلوچه و کوکی

شیرینی جو دوسر

۲۳ ۲.۵k کیک عسلی مواد لازم

شیرینی جو دوسر

۸ مواد اصلی پودر قند ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای ۱ پیمانه آرد ۱/۳/۴ پیمانه کره ۱۱۳ گرم تخم مرغ ۱ عدد جو پرک ۱ پیمانه شکلات چیپسی ۱ پیمانه وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری کلمات کلیدی

شیرینی جو دوسر

طرز تهیه

شیرینی جو دوسر

درجه سختی زمان تهیه ۱۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه ۱

کره به دمای محیط رسیده رو همراه پودر قند و شکر قهوه ای ۱دقیقه با همزن برقی بزنید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ۱دقیقه دیگر بزنید،

۲

آرد و بیکین پودر را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن با همزن بزنید.بعد شکلات چیپسی و جوی پرک رو اضافه کرده با لیسک هم زده.

۳

خمیر سفتی هست نگران نشید.کف سینی فر حتما کاغذ روغنی بندازید.به اندازه گردو از مواد برداشته گرد کرده و در سینی قرار داده و در فر از قبل گرم شده .

۴

به مدت ۱۵الی ۲۰دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰تا وقتی که زیر شیرینیها طلایی روشن بشه حرارت بدید.شیرینی به خاطر شکر قهوه ای اگه در معرض هوا قرار بگیره خشک میشه.در ظرف در بسته نگهداری کنید.

سایر نکات

شیرینی جو دوسر

با این مواد حدود 24عدد شیرینی خواهیم داشت.

عکس و تصاویر ارسالی از شیرینی جو دوسر

maral farhadi

ﻧﺠﻮا نظرات دستور پخت

شیرینی جو دوسر

برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : sarashpazpapion.com

طرز تهیه رژیمی شیرینی آجیلی با جو دوسر

دستیار آشپزی شما

طرز تهیه رژیمی شیرینی آجیلی با جو دوسر

اگر رژیم غذایی دارید و نمی تونید شیرینی میل کنید طرز تهیه رژیمی شیرینی شاید وسوسه کننده باشه البته این طرز تهیه یک شیرینی مقوی و سالم به شما میده که می تونه یک میان وعده یا صبحانه عالی هم باشه.

طرز تهیه رژیمی شیرینی آجیلی با جو دوسر بسیار ساده درست میشه و پر از مواد مفید برای بدن هست. استفاده از جو دوسر همرا با مغز آجیل در این شیرینی اون رو کاملا مقوی میکنه و یک میان وعده عالی برای کودکان و ورزشکاران هست.

برای طرز تهیه رژیمی شیرینی آجیلی با جو دوسر می تونید از انواع میوه های خشک مثل موز و کشمش یا انواع بری استفاده کنید همین طور از هر مغز آجیلی که دوست دارید استفاده کنید مثل مغز گردو، بادام یا پسته، محدودیتی در مواد اولیه این طرز تهیه شیرینی نیست.

در این طرز تهیه رژیمی شیرینی از شکر استفاده نمیکنیم فقط از کمی شیرین کننده رژیمی استفاده میشه که شما می تونید بجای اون از شیره توت ، شیره خرما یا شیره انگور استفاده کنید.

در طرز تهیه رژیمی شیرینی آجیلی با جو دوسر نیاز به تخم مرغ یا هیچ گونه چربی نداریم، برای اینکه جو دوسر پرک کنار هم بمونه ما از موز تازه له شده استفاده میکنیم همین طور کمی شیر سویا که می تونید از هر شیر گیاهی که دوست دارید استفاده کنید و یا از شیر بدون چربی استفاده کنید. شیر برای این هست که جو پرک کمی نرم بشه اگه بعد از مخلوط کردن مواد احساس کردین مواد خشک هست کمی دیگه شیر سویا استفاده کنید.

شیرینی آجیلی با جو دوسر نباید زیاد در فر بپزه چون پخت زیاد باعث میشه جو خشک بشه و شیرینی لذت بخشی نداشته باشیم و بعد از پخت هم بهتره شیرینی ما زیاد در هوای آزاد نمونه و زمانیکه خنک شد شیرینی را درون ظرف درب بسته نگهداریم تا شیرینی تازه بمونه.

مشاهده بیشتر

طرز تهیه دسر سیب برشته با جو دوسر

طرز تهیه کوکی جو دوسر با کرم خرما

طرز تهیه شیرینی آجیلی عید نوروز با بیسکویت

مواد لازم

جو دوسر پرک : 3/4 پیمانه

میوه خشک : 1/4 پیمانه (خرد شده)

موز : 1 عدد (له شده)

شیر سویا : 1 قاشق غذاخوری

شیرین کننده رژیمی : 1 قاشق غذاخوری

نمک : 1/4 قاشق مرباخوری

مغز آجیل : 1/4 پیمانه (خرد شده)

خرید وسایل مورد نیاز

سینی فر

سینی فر

خرید کاغذ شیرینی پزی

کاغذ شیرینی پزی

خرید پیمانه اندازه گیری

پیمانه اندازه گیری

خرید

مراحل آماده سازی

مرحله 1

ابتدا مواد لازم رو آماده کنید، سپس فر رو روشن کنید و در دمای 190 درجه سانتیگراد بذارید تا گرم بشه. می تونید بجای شکر رژیمی از شیره توت یا خرما هم استفاده کنید.

مرحله 2

همه ی مواد گفته شده رو درون یک کاسه با هم مخلوط کنید. اگر مخلوط خشک بود شیر سویا بیشتری اضافه کنید. میوه خشک می تونه خرمایا کشمش و بری باشه مغز آجیل هم می تونه مفز گردو، فندق و پسته باشه فرقی نداره.

مرحله 3

یک سینی فر بردارید و با کاغذ روغنی بپوشونید، سپس به اندازه 1 قاشق غذاخوری از خمیر شیرینی رو بردارید و با فاصله درون سینی بذارید.

مرحله 4

حدود 10 تا 12 دقیقه در فر بذارید تا شیرینی ها بپزند و روی آن ها طلایی شود، بعد از پخت کمی صبر کنید تا خنک شوند سپس سرو کنید و نوش جان بفرمایید.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : hamyarpaz.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب