اولین عسل طبیعی با کندوک سر و صدا به پا کرد!



عسل یک ماده غذایی شگفت انگیز است و چندین دهه می‌گذرد که از این ماده غذایی برای مصارف درمانی و دارویی استفاده می‌شود. متاسفانه افراد زیادی هستند که با ترکیبات شکر مصنوعی، خواص این ماده فوق‌العاده دارویی را زیر سوال می‌برند. عسلی که حرارت دیده باشد معمولا خواص خود را از دست می‌دهد و تنها می‌توانید از آن به عنوان یک شیرین کننده ساده استفاده کنید.

مصرف عسل حرارت دیده برای سلامتی بدن ما بسیار مضر است و بهره‌وری خود را از دست داده است. به طور کلی برای حفظ سلامتی خود و اطرافیانتان بهتر است عسل حرارت دیده را مصرف نکنید. خرید عسل امروزه به یک مشکل جدی تبدیل شده است، زیرا نمی‌توانیم به طبیعی بودن آن اعتماد کنیم. اولین تولید کننده عسل طبیعی که در سراسر ایران که به یکی از تولید کننده‌های اصلی عسل طبیعی شناخته می‌شود و طرفداران بسیار زیادی دارد، کندوک است.

عسل طبیعی یک ماده غذایی است که توسط زنبور عسل کارگر تولید می‌شود. این ماده بی نظیر سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و امروزه خواص دارویی و غذایی آن در سراسر جهان غوغا به پا کرده است.

آیا پرطرفدارترین عسلی که از آن سو استفاده می‌شود را می‌شناسید؟ آیا با مراحل ساخت عسل طبیعی آشنا هستید؟ شاید بسیار تعجب کرده باشید اما بسیاری از افراد سودجو از عسلی که طی این چند سال اخیر طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است، سوء استفاده می‌کنند و نمونه اصل آن را به سختی می‌توانید پیدا کنید. قبل از اینکه نمونه این عسل را بشناسیم بهتر است با مراحل ساخت عسل طبیعی آشنا شویم.

مراحل ساخت عسل طبیعی

عسل طبیعی یا همان انگبین یکی از اصلی‌ترین محصولات زنبور عسل است که توسط زنبور کارگر ماده تولید می شود. زنبورها با تولید عسل به حفظ سلامتی ما کمک می‌کنند و برای تولید آن مایل‌ها پرواز می‌کنند تا عسلی سرشار از ویتامین و مواد مغذی تولید نمایند. برای کسانی که با مراحل تولید عسل آشنایی ندارند، این مطالب می‌تواند بسیار جالب باشد.

زنبور عسل‌ها مایل‌ها دور از کندو پرواز می کنند و روی گل‌های مختلف می نشینند و از شهد گل‌های متنوع و شیره شیرین گیاهان تغذیه می‌کنند . زنبورها تنها حشراتی هستند که دو معده دارند و از معده اول برای نگهداری شهد استفاده می‌کنند که به آن عسلدان نیز گفته می شود. زنبورها عسلدان خود را با انواع شهد گل‌های مختلف پر می‌کنند و پس از پر شدن عسلدان به سمت کندو پرواز می‌کنند.

جالب است بدانید شهد گل دارای ۸۰ درصد رطوبت است و برای تهیه عسل غلیظ باید رطوبت شهد تبخیر شود . زنبورها با آنزیم های طبیعی بدن خود ، رطوبت شهد را به ۱۸ درصد کاهش می‌دهند و عسل بدست آمده را داخل استوانه‌ها ۶ ضلعی که از موم ساخته شده است، می‌ریزند. زنبورعسل شهد داخل عسلدان را از راه دهان به داخل استوانه‌ها می‌ریزند، اما برای تبخیر رطوبت باقی مانده از روش بال زدن استفاده می‌کنند.

هنگامی که عسل را به داخل استوانه‌ها می‌ریزند با بال زدن رطوبت عسل را تبخیر می‌کنند و پس از غلظت اصلی عسل، یک لایه موم پولکی درست می‌کنند و روی استوانه‌ها را می بندند تا هیچگونه ذرات آلودگی و حشرات دیگری به داخل آن نفوذ نکنند. جالب است بدانید نوع عسل که زنبورعسل تولید می‌کند بستگی به تنوع گل‌ها و گیاهان مراتع و جنگل‌هایی دارد که زنبور از گل‌های آن تغذیه می‌کند. اما کدام عسل است که از آن سو استفاده می‌شود؟ در ادامه به جواب این سوال بیشتر می‌پردازیم.

پرطرفدارترین عسلی که از آن سو استفاده می‌شود!

یکی از اصلی ترین محصول زنبورعسل کارگر ، عسل طبیعی است. عسل یک ماده غذایی پرطرفدار است که امروزه در سراسر جهان با خاص دارویی آن آشنا هستند و این ماده را در برنامه های غذایی خود گنجانده‌اند. متاسفانه بسیاری از افراد سودجو هستند که برای کسب درآمد از این ماده بی‌نظیر سو استفاده می‌کنند و برای افزایش حجم آن از شکر یا گلوکز مصنوعی استفاده می‌کنند.

یکی از اصلی‌ترین عسل‌هایی که خواص غذایی و دارویی بسیار زیادی دارد ، عسل آویشن است. آویشن گیاه بوته‌ای است و زمانی که در مراتعی رشد می‌کنند، درصد بسیاری از آن منطقه را فرا می‌گیرند. معمولا زنبورها بسته به نوع گلی که در مناطق زیاد پیدا می‌شود، تغذیه می‌کنند؛ به همین دلیل است که زنبورداران برای تهیه عسل آویشن، کندوها را در مراتعی مستقر می‌کنند که سرشار از بوته‌های آویشن است و در نتیجه زنبورها فقط از گل‌های معطر آویشن تغذیه می‌کنند و عسل مرغوب آویشن را تولید می‌کنند.

پرطرفدارترین عسلی که از آن سو استفاده می‌شود!پرطرفدارترین عسلی که از آن سو استفاده می‌شود!

عسل آویشن سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. این عسل در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و در همین حین عده‌ای سودجو هستند که از این قضیه سو استفاده می‌کنند و با حرارت دادن عسل و ترکیب کلوگز با آن به حجم آن اضافه می‌کنند. تنها هدف این افراد افزایش فروش و درآمد بیشتر است و مصرف این عسل می‌تواند بیماری همچون دیابت را به همراه داشته باشد؛ بنابراین با وجود این محصول، خرید عسل طبیعی بسیار دشوار می‌شود و تنها راهی که برای خرید این ماده غذایی برای شما باقی می‌ماند، خرید مستقیم از زنبورداران kandoook.com است.

محتوای این مطلب توسط تیم مجله صورتی‌ها، تولید نشده است و صرفا یک رپورتاژ خبری است و تیم صورتی‌ها محتوای نوشته را تایید یا رد نمی‌کند.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب