• سایر
  • تاریخ انتشار ۱۴۰۱-۰۵-۰۶

          درست کردن ترشی لیته بادمجان

درست کردن ترشی لیته بادمجان



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

درست کردن ترشی لیته بادمجان را از این سایت دریافت کنید.

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه و مخصوص شیرازی ترشی لیته بادمجان یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در دیگر کشورهای

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک گوجه خشک یکی از مواد غذایی پر مصرف در آشپزی می باشد که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی مربای کدو حلوایی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشرنگ و خوش طعم ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب مارمالاد سیب یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

ترشی لیته بادمجان یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در دیگر کشورهای خاورمیانه هم با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه هم مانند ترشی لیته به صورت له شده درست می شود. به کسانی که به ترشی هایی مانند ترشی بادمجان شکم پر و ترشی بادمجان کبابی علاقمند هستند توصیه می کنیم این ترشی خوشمزه را درست کنندف چون مطمئنا باب میل شان خواهد بود. در تهیه این ترشی به سلیقه خود می توانیم از مواد دیر هم استفاده کنیم تا لیته بادمجان خوشمزه تری داشته باشیم. مثلا برای تند تر شدن ترشی می توانیم چند عدد فلفل تند اضافه کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود

مواد لازم ترشی لیته بادمجان

بادمجان 1 کیلوگرم سیر 5 حبه

سرکه سفید 1 تا 2 پیمانه

هویج 2 عدد متوسط

فلفل دلمه ای رنگی 2 تا نصف فلفل

فلفل تند 3 عدد

تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری

گلپر و سیاه دانه ½ قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

جعفری، نعناع و ترخون 2 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار دلخواه

دستور تهیه ترشی لیته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیته بادمجان ابتدا بادمجان ها را می شوییم و کلاهک روی آن را می گیریم و به صورت گورخری یکی در کیان پوست آن را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته شپزخانه صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله داخل یک تابه مناسب آب و سرکه را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بادمجان ها را داخل ترکیب سرکه می ریزیم و اجازه می دهیم تا بادمجان ها پخته شو نرم شوند.

مرحله سوم

سپس در این مدت باقی مواد لیته را آماده می کنیم.هویج و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و داخل پارچ خردکن یا مخلوط کن می ریزیم. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نیز کلاهک و هسته های آن را جدا می کنیم.

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود

مرحله چهارم

سپس داخل پارچ کنار باقی مواد می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا خوب ریز و پوره شوند. البته در صورتی که خرد کن یا مخلوط کن در دسرتس ندارید، می توانید روی تخته آشپزخانه نیز آن ها را با چاقوی تیز ریز ساطوری کنید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه بادمجان ها نیم پز شدند زردچوبه را به همراه 3 قاشق غذاخوری از موادی که در بالا میکس کردیم را به بادمجان ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا آب بادمجان ها کاملا تبخیر شود.

مرحله ششم

زمانی مطمئن می شویم که دیگر بادمجان ها پخته اند که اگر پشت قاشق را روی ان ها کمی فشار دهیم له و متلاشی شوند. بعد از پخت از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شوند.

طرز تهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود

مرحله هفتم

پس از خنک شدن بادمجان ها را داخل پارچ میکسر یا خردکن می ریزیم و یا حتی می توانید از چرخ گوشت نیز استفاده کنید. در ادامه دستگاه را روشن می کنیم تا بادمجان ها را به صورت پوره شده تحویل بگیریم.

مرحله هشتم

بعد تخم گشنیز را به همراه فلفل سیاه، سیاه دانه و سبزی های خشک مانند نعناع و جعفری را به بادمجان ها اضافه می کنیم و بعد مواد میکس شده(هویج،فلفل دلمه ای و ….)را به آن اضافه می کنیم و نم و سرکه را در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم

مرحله نهم

سپس خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا طعم دار شوند و در مرحله سوم لیته را می چشیم اگر نیاز بود مجددا نم یا سرکه اضافه می کنیم و بعد داخل شیشه می ریزیم و در آن را محکم می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم.نوش جان

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 دی 1399

منبع :img from aharyemalilar

رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

پیوستن به گروه

مطالب جدید

طرز تهیه کیک شکلاتی جادویی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی شعریه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه املت قارچ و‌ سوسیس ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه پاستا پنه آلا خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : chishi.ir

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان شمالی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان شمالی با طعم بسیار عالی ترشی لیته بادمجان یکی از ترشی های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با مواد بسیار متنوعی

طرز تهیه مربای بالنگ به روش شمالی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مربای بالنگ مربا بالنگ یکی از صبحانه های بسیار محبوب در میان ایرانیان است که معمولا به همراه کره یا خامه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پودر چغندر قرمز لبو خانگی با طعم و رنگ عالی

طرز تهیه پودر چغندر قرمز لبو پودر چغندر قرمز که با نام پودر لبو هم شناخته می شود یکی از چاشنی ها و رنگ دهنده های طبیعی برای تهیه انواع غذا و …

طرز تهیه سیر ترشی شمالی مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سیر ترشی شمالی سیر ترشی از ترشی های اصیل و قدیمی ایرانی است که در کنار غذاهای سنتی مثل آبگوشت سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

ترشی لیته بادمجان یکی از ترشی های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته بادمجان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

طرز تهیه ترشی لیته سریع به روش بازاری و طعم بسیار عالی

ترشی لیته یکی از ترش های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود

مواد لازم ترشی لیته بادمجان

بادمجان ۲ کیلو گرم هویج ۵ عدد متوسط

سبزی معطرخشک ½ پیمانه

کلم قرمز ⅕ کلم سیر ۱ لیوان

فلفل سبز به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و گلپر به مقدار کافی

آب جوش سرد شده ۱ لیوان

سرکه به مقدار کافی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیته بادمجان به روش شمالی ابتدای کار بادمجان ها را به همراه هویج ها می شوییم، سپس پوست آن ها را کاملا جدا می کنیم. در ادامه کلم قرمز را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی کلم قرمز کاملا کشیده شود. در ادامه پوست سیر ها را جدا می کنیم و می شوییم و پس از آن فلفل سبز را می شوییم، سپس بادمجان را به همراه هویج و کلم قرمز خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا بادمجان را به همراه هویج، سیر، کلم قرمز و فلفل سبز درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه سبزی معطر خشک (مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعنا) را به باقی مواد اضافه می کنیم.

طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری با طعم و رنگ بسیار عالی

ترشی مخلوط از ترشی های اصیل ایرانی است که قاعده خاصی ندارد و می توانیم از انواع مواد …

مرحله چهارم

در این مرحله آب جوشیده شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و گلپر به مواد ترشی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه به اندازه ای که روی ترشی را بگیرد سرکه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس ترشی را درون آن می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون آن جلوگیری کنیم. در آخر ترشی را درون یخچال قرار می دهیم تا جا بیوفتد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401

منبع :negar.hany

مطالب جدید

طرز تهیه مافین هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک هل زعفران مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک تاینی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه اسلایس آلبالو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی رزت کره ای خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاند کیک پنیری به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش خونگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی و طعمی عالی

طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک برنجی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی کاسترد به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی شکری به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پای آلبالو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش جو به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر آناناس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باقلوا شعریه به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوا تافی عربی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شکلات سالامی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک ابری وانیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستا مرغ و بیکن ساده با طعم بی نظیر

طرز تهیه جوجه کباب عربی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا کاراملی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

نکات مهم در تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه با قارچ و کالباس

نگهداری نخل ماداگاسکار و فواید آن + پاجوش و علت سیاه شدن برگ

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : darnahayat.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب