روش پخت ته چین مرغ

روش پخت ته چین مرغ



بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

روش پخت ته چین مرغ را از این سایت دریافت کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ ساده و خوشمزه به روش خونگی

طرز تهیه ته چین مرغ ساده و خوشمزه به روش خونگی ته چین یک ته دیگ مخلوط برنجی است که از ماست و زعفران و تخم مرغ در آن استفاده شده است. ته چین

طرز تهیه حلوای شیر خشک خوشرنگ و ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای شیر خشک حلوای شیر خشک یکی از انواع حلواهای خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می …

طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری مخصوص با طعم بی نظیر

طرز تهیه کباب انگشتی کباب انگشتی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش …

طرز تهیه موساکا بادمجان رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه موساکا بادمجان موساکا بادمجان که با نام گراتن بادمجان هم شناخته می شود یکی از مجلسی ترین غذاهای کشور یونان محسوب …

طرز تهیه ته چین مرغ ساده

ته چین یک ته دیگ مخلوط برنجی است که از ماست و زعفران و تخم مرغ در آن استفاده شده است. ته چین یک غذای مجلسی است که در کنار برنج و غذاهای دیگر سرو می شود. ته چین کف قابلمه روی گاز تهیه می شود اما می توان داخل قالب های یک نفره و در فر نیز آن ها را پخت و به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن های تولد تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مَگ همراه باشید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده با طعم فوق العاده خوشمزه

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است

مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ ۱ عدد برنج ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد

نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

زعفران دم کرده مقداری

زرشک نصف پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد

ماست چکیده یا پرچرب ۱ پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله ششم

در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم.پس از اینکه کمی که حرارت دید، زیر آن را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

مرحله هفتم

سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.

مرحله نهم

لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 مهر 1400

منبع :bestfoodcake

مطالب جدید

طرز تهیه رول دارچینی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک قهوه مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مخلوط پلو با مرغ به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه جیب تاجر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک کاراملی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورک پنیر و جعفری ترکیه ای با طعمی بی نظیر

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : panamag.ir

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی؛ نکات طلائی برای ایجاد طعم دلپذیر????

ته چین غذای ساده‌ای است که می‌توان آن را به شکل قالبی، بسیار شیک و مجلسی درست کرد تا در مهمانی‌ها سرو شود. در ادامه به طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی به همراه ...

آشپزیغذاهای سنتی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی، همراه با نکات طلائی????

سمانه زارع4 هفته پیش۳۲۴

خواندن این مطلب 9 دقیقه زمان میبرد

ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که معمولا به همراه مرغ یا گوشت درست می‌شود. شاید این سوال برای شما پیش آید که ته چین را تنها می‌توان با مرغ و یا گوشت آماده کرد؟ جالب است بدانیم که در پخت ته چین می‌توان انواع مواد خوراکی خوشمزه را به کار برد. اما چه خوراکی‌هایی؟بادمجان، قارچ، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی از مهمترین مواد خوراکی هستند که با آن‌‌‌‌ها می‌توان ته چین مرغ بادمجان، ته چین قارچ، ته چین با گوشت چرخ کرده (گوشت قلقلی) و ته چین سیب زمینی را درست کرد. اما تنوع ته چین‌ها به همین جا ختم نمی‌شود. ته چین خورش قیمه، ته چین قورمه سبزی و ته چین سلطانی از دیگر مواد غذایی خوشمزه هستند که طرفداران زیادی دارد.

دیدیم که ته چین‌ها تنوع بسیار بالایی دارند بنابراین هر فردی با هر ذائقه و سلیقه غذایی مختلف می‌تواند از طعم لذیذ ته چین خانگی لذت ببرد پس گنجاندن حداقل یک وعده غذایی با ته چین را در برنامه غذایی هفتگی خود فراموش نکنید.

دلایل وا رفتن ته چین

ته چین تقریبا مشابه با ته دیگ است که درباره این بخش انتهایی برنج که به تهِ دیگ چسبیده است نمی‌توان کسی را پیدا کرد که برای خوردن آن، دست رد به سینه کسی بزند.

در مورد تاریخچه ته چین اطلاعات دقیقی وجود ندارد و مشخص نیست که ته چین دقیقا برای کدام شهر است اما درباره تاریخچه ته دیگ می‌توان به دوره قاجار و زمان سلطنت ناصر الدین شاه و مظفر الدین شاه اشاره کرد. از این زمان به بعد استفاده از ته دیگ طرفداران زیادی پیدا کرد و سپس غذاهایی مشابه با آن یعنی ته چین وارد سفره غذایی هر خانواده شد.

محبوبیت بسیار بالا در بین عموم مردم به دلیل طعم دلچسب، شکل قالبی و بسیار شیک، پای ته چین را علاوه بر وعده‌های غذایی روزانه، به مراسم‌ها، مجالس و میهمانی‌ها باز کرد و سبب شد جزو اصلی‌ترین غذاهایی باشد که باید در منوی غذایی مراسم‌ها وجود داشته باشد.

از بین بردن بوی بد ته چین

با توجه به توضیحاتی که داده شد، در مجله اینترنتی اکالا مقاله قصد داریم به طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و خانگی به همراه ترفند‌ها و نکاتی که در بهتر شدن پخت و طعم این غذا لازم است بپردازیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

سینه مرغ ۱ عدد برنج ۳ پیمانه ماست چکیده ۱ پیمانه کره ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد گلاب ۱ فنجان زرشک ۱۰۰ گرم

پودر قند ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع به میزان لازم

زعفران آب کرده ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

خلال پسته به میزان لازم

نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ؛ غذای ایرانی

با ما همراه شوید تا طرز تهیه ته چین مرغ را مرحله به مرحله پیش ببریم.

مرحله اول؛ پختن سینه مرغ و ریش ریش کردن آن

آماده کردن کردن سینه مرغ از مهمترین مراحلی است که باید توجه شود. برای این کار لازم است که سینه مرغ را به همراه چند پیمانه آب و پیاز خرد شده و زرد چوبه در داخل یک قابلمه بریزیم. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مرغ شروع به پختن کند.

بعد از پخته شدن سینه مرغ، قابلمه را از اجاق گاز برداشته و صبر می‌کنیم تا کمی سرد شود. در آخرین بخش از این مرحله سینه مرغ را کاملا ریش ریش کرده و در یک ظرف می‌ریزیم.

طرز تهیه ته چین گوشت

مرحله دوم؛ آماده کردن برنج آبکشی شده

پس از پاک کردن برنج، آن را دو بار می‌شوییم. در داخل قابلمه‌ای که از قبل انتخاب کرده‌ایم، چند پیمانه آب، نمک و مقداری روغن را به همراه برنج ریخته و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

پس از گذشت چند دقیقه، برنج را تست می‌کنیم و زمانی که برنج به اندازه کافی نرم شد (به طوری که اطراف برنج پخته و مغز آن کمی سفت باشد) بنابراین برنج آماده‌ آبکشی است. لازم است برای آبکشی برنج از آب ولرم استفاده کنیم بنابراین به این نکته باید توجه شود.

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی

مرحله سوم؛ تفت دادن مرغ و اضافه کردن ادویه به آن

تابه مناسبی را انتخاب کرده و روغن درون آن می‌ریزیم و سپس بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد، سینه مرغ را که در مرحله اول که توضیح داده شد، ریش ریش کرده بودیم به روغن اضافه کرده و شروع به تفت آن می‌کنیم.

برای ادویه ته چین مرغ از مقداری دارچین، نمک و فلفل سیاه استفاده می‌کنیم و به موادی که داخل تابه قرار دارد اضافه کرده و مجدد شروع به تفت دادن مرغ می‌کنیم.

پس از آنکه مرغ‌ها به طور کامل تفت داده شدند آن‌ها را کنار گذاشته و سپس مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم و شروع به تفت دادن زرشک و پودر قند می‌کنیم. نکته لازم و ضروری که نیاز است در این بخش بدانیم این است که تفت دادن زرشک و پودر قند در دمای پایین انجام شود همچنین باید مراقب باشیم تا زرشک‌ها نسوزند.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : blog.okala.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب