کباب حسینی اصفهان

کباب حسینی اصفهان



بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

کباب حسینی اصفهان را از این سایت دریافت کنید.

کباب حسینی (غذاى اصفهان)

کانون فرهنگی نور واقع در مونتریال کانادا , Noor Cultural Center Montreal

کباب حسینی (غذاى اصفهان)

مواد لازم برای پخت (برای ٦ نفر) :

گوشت مغزران يا راسته گوسفند ١ كيلو گرم

فلفل دلمه اى سبز ٢ عدد

پياز بزرگ ١ عدد

رب گوجه فرنگى ٢ قاشق سوپخورى

كره ٥٠ گرم

نمك وفلفل به ميزان دلخواه

زردچوبه ١ قاشق چاى خورى

آبليمو ٢ قاشق سوپخورى

آب ٧٥٠ ميلى ليتر

مواد لازم براى تزیین :

الوچه برغانى ١٥٠ گرم

كنسرو ذرت شيرين ١ پيمانه

كنسرو نخود فرنگى ١ پيمانه

سيب زمينى استامبولى پخته شده ٢٠٠ گرم

طرز تهيه :

گوشت را پس ازتميز كردن به قطعه هاى چهار گوش (به اندازه دو بند انگشت) خرد كنيد.

فلفل دلمه اى و پياز را هم به تكه هاى مربع شكل ( در اندازه قطعات گوشت) برش دهيد .

تكه هاى گوشت را در سيخهاى چوبى مخصوص كباب کشیده و در لابه لاى ان ها قطعات فلفل سبز و پياز را به طورى قرار دهيد كه در هر سيخ ٥-٤ قطعه گوشت قرار گيرد .

كره را در تابه نچسبى حرارت دهید تا مایع شود. سيخهاى اماده را در کره مایع گذاشته و پس از كمى تفت دادن در قابلمه مناسبى قرار دهيد .

رب گوجه فرنگى و زردچوبه و فلفل را در باقيمانده كره درون تابه تفت دهيد .

سپس اب را به مواد داخل تابه بيفزاييد و اين سس را بر روى سطح كباب ها ريخته و اجازه دهيد تا با حرارت متوسط پخته شود .

وقتى گوشتها نيم پز شد ، الوچه برغانى را نيز به قابلمه اضافه كنيد تا كمى پخته و نرم شوند .

پس از پخته شدن ، ابليمو ، نمك و زعفران را اضافه كنيد و سس گوشت موجود در قابلمه را با قاشق بر سطح تمام كباب ها بدهيد ( مقدار اب باقيمانده در حد سه چهارم پيمانه باشد) .

پس از چيدن كباب ها در ظرف مناسب ، باقيمانده سس را روى انها بريزيد و اطراف ان را بامواد مذكورشده براى تزيين بياراييد . به طور معمول اين غذا با برنج سرو ميشود .

منبع :

كتاب اشپزى سحر و افطار

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : noorcenter.com

طرز تهیه کباب حسینی

کباب حسینی یکی از کباب های خوشمزه ایست که سابقه تهیه آن و به وجود آمدنش مربوط به استان اصفهان است.این غذا از گوشت های تکه ای تهیه می شود و سیخی که معمولا برای تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد یک سیخ چوبی کوچک است که در ماهیتابه جا می شود.

کباب حسینی

کباب حسینی یکی از کباب های خوشمزه ایست که سابقه تهیه آن و به وجود آمدنش مربوط به استان اصفهان است.این غذا از گوشت های تکه ای تهیه می شود و سیخی که معمولا برای تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد یک سیخ چوبی کوچک است که در ماهیتابه جا می شود.پس از آنچه که گفته می شود مشخص شد که این کباب به راحتی در منزل و روی گاز قابل تهیه است. برای تهیه این کباب شما می توانید از گوشت و یا مرغ استفاده کنید و محدودیتی در این مورد وجود ندارد. اگر برای تهیه کباب حسینی از گوشت استفاده می کنید بهتر است که از قسمت های نرم و بدون چربی آن استفاده کنید.گوشت و به خصوص گوشت گوسفند دارای خواص زیادی است از جمله به میزان باور نکردنی‌ای از بالاترین میزان ارزش غذایی برخوردار است. از مزایای گوشت گوسفند می‌توان به پر انرژی بودن آن اشاره کرد. کبد گوسفند از جمله قسمت‌های پر انرژی آن است. این موضوع را می‌توان در محتوای کالری نیز مشاهده کرد. هر ۱۰۰ گرم گوشت گوسفند حاوی ۲۰۶ کیلو کالری است. گوشت حیواناتی چون گاو و گوسفند دارای پروتئین بالایی هستند که برای بدن بسیار مفید است. هر ۱۰۰ گرم گوشت گوسفند دارای ۱۷.۱ گرم پروتئین است. این مقدار پروتئین برای کسانی که می‌خواهند بدن ماهیچه‌ای داشته باشند، بسیار به کار می‌آید. از مزایای پروتئین در بدن می‌توان به ایجاد و افزایش توده عضلانی، اتصال چربی، هضم غذا، ایجاد قدرت و انرژی در بدن اشاره کرد.یکی دیگر از مزایای گوشت گوسفند، وجود کلسیم در آن است که برای بدن بسیار لازم و مفید است. وجود کلسیم در گوشت گوسفند به حفظ سلامت استخوان، تقویت استخوان‌ها، جلوگیری از اختلالات و ناهنجاری‌های استخوانی کمک می‌کند. مقدار کلسیم در هر ۱۰۰ گرم گوشت گوسفند ۱۰ میلی‌گرم است.گوشت گوسفند نیز دارای مقدار زیادی فسفر است. درست مثل کلسیم، محتوای فسفر در گوشت گوسفند، بسیار مفید بوده و برای سلامتی، به خصوص سالم سازی استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است. از جمله انواع دیگر کباب می توان به : کباب برگ ،کباب ترش و پلو کباب محلی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

آبلیمو خرید

انواع رب خرید

انواع گوشت قرمز خرید

زعفران و پودر زعفران

خرید

آبلیمو خرید

انواع رب خرید 1 2 3 4 Start Stop

مواد لازم

گوشت : ۱ کیلوگرم پیاز : ۲ عدد

فلفل دلمه ای : ۲ عدد

گوجه فرنگی : ۴ عدد

زعفران : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل سیاه : به مقدار لازم

کره : ۱۰۰ گرم روغن : ۷۵ گرم

رب : ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو : به مقدار لازم

مراحل

گام 1

ابتدا گوشتها را به صورت دراز دراز و كبابی برش داده (حدوداً ۱/۵ تا ۲ سانت ضخامت داشته باشد) و حداقل به مدت ۳ ساعت در پیاز خلال شده و زعفران و آبلیمو، نمك ،فلفل و سایر افزودنی های دلخواه مثل برگ بو و …می خوابانیم.تا گوشت ها طعم گرفته و نرم شوند.

گام 2

سپس گوشتها را به سیخ كشیده به طوری كه یك در میان گوشت و پیاز باشد و اگر از فلفل دلمه ای نیز استفاده می كنیم می توان آن را میان گوشت و پیاز اضافه كرد .

گام 3

سپس داخل قابلمه یا ماهیتابه كه از قبل با یك لایه پیاز حلقه شده یا گوجه فرنگی حلقه شده چیده ایم روی هم می گذاریم.

گام 4

در آخر یك لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و دو قاشق غذاخوری رب اضافه می كنیم و به مدت یك ساعت با حرارت كم می گذاریم تا بخارپز شود.

گام 5

در اواخر پخت زعفران دم کرده نیز روی گوشتها می ریزیم.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : ghazaland.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب