• سایر
  • تاریخ انتشار ۱۴۰۱-۰۵-۰۸

          میرزا قاسمی دستور پخت

میرزا قاسمی دستور پخت



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

میرزا قاسمی دستور پخت را از این سایت دریافت کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی خوشمزه و مجلسی به سبک رشتی

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی خوشمزه و مجلسی به سبک رشتی میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی خوشمزه و مجلسی به سبک رشتی

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی خوشمزه و مجلسی به سبک رشتی طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.اما تاریخچه میرزا قاسمی که توسط محمدقاسم خان والی ابداع شده است که در زمان ناصرالدین شاه گسترش پیدا کرد و نام وی نیز برای این غذا انتخاب شد. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میرزا قاسمی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی میرزا قاسمی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه

سیر ۴ حبه بادمجان ۶ عدد تخم مرغ ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و مجلسی

مرحله اول:کبابی کردن بادمجان

ابتدا بادمجان ها را میشوییم و یکی از چدن های گاز را بر میداریم و بادمجان ها را روی شعله زیاد کباب می کنیم به این صورت که پوست بادمجان بسوزد و داخل آن نرم شود. در صورت تمایل بر روی آتش  یا ذغال نیز می توانید بادمجان ها را کباب کنید. اما اگر از طعم کبابی آن را دوست ندارید میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید.

مرحله دوم: میکس کردن بادمجان

پس از کبابی کردن تمام بادمجان ها پوست شان را میگیریم و با گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له میکنیم،البته میتوانید در مخلوط کن نیز بریزید.

مرحله سوم: بلانچ کردن گوجه فرنگی

در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.

مرحله چهارم: تفت دادن سیر

سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم.

مرحله پنجم: تهیه میرزا قاسمی

حالا بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

نکات کلیدی در تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

می توانید برای خوش رنگ شدن میرزا قاسمی از ۱ ق غذا خوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

برای تزئین میرزا قاسمی از گردو خرد شده می توانید استفاده کنید.

برای خوشمزه تر شدن می توانید گوجه فرنگی ها را نیز کباب کنید.

می توانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی با کره تهیه کنید و در انتها موقع سرو روی میرزا قاسمی قرار دهید تا مجلسی تر باشد.

اگر دوست دارید بادمجان ها را سرخ کنید بهتر است کمی در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود.

میزان افزودن سیر دلخواه و قابل تغییر است.

از بادمجان های کشیده و براق و قلمی برای تهیه میرزا قاسمی استفاده کنید.

می توانید بادمجان ها را بعد از کبابی کردن به صورت ساطوری با چاقو خرد کنید.

اگر دوست ندارید گوجه ها پوره شوند آنها را ریز خرد کنید.

برای تهیه میرزا قاسمی در افزودن روغن دست و دلباز باشید.

بعضی از افراد از طعم و مزه سیر خوششان نمی آید و از پیاز استفاده می کنند ولی طعم این غذا با سیر خوشمزه شده است.

غذاهای دیگر با بادمجان

کوکو بادمجان

حلیم بادمجان

خورش گردو بادمجان

خورش بادمجان

کشک و بادمجان

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی خوشمزه و مجلسی به سبک رشتی

3.8 (75.7%) 214 votes

مطالب مرتبط

طرز تهیه شامی کباب بدون سیب زمینی ساده و خوشمزه با سس ربی

طرز تهیه رشته پلو با مرغ ریش ریش و کشمش خوشمزه و ساده و مجلسی

طرز تهیه ماهی سرخ شده در فر لذیذ و سالم بدون روغن و فویل

طرز تهیه کته گیاهی [بدون گوشت] خوش طعم و مزه با سبزیجات

طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر لذیذ و مجلسی به روش شمالی بدون فر

طرز تهیه چیپس خلالی با سس قارچ و پنیر بسیار خوشمزه و راحت

طرز تهیه کوفته روسی با طعمی فوق العاده خوشمزه و ساده با گوشت

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری لذیذ به 2 روش در فر و روغن کم

طرز تهیه قلیه ترش لرستان خوشمزه و سنتی با گوشت به روش اصلی

طرز تهیه تاس کباب شمالی با گوشت تکه ای لذیذ و ساده در قابلمه

طرز تهیه موساکا با مرغ و سیب زمینی مجلسی و خوشمزه در فر و تابه

طرز تهیه بال مرغ در فر و هواپز خوشمزه و رستورانی گام به گام

ویدیو ها طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی خوشمزه و مجلسی به سبک رشتی

طرز تهیه میرزا قاسمی محلی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی با تمام نکات ریز و درشت

میرزا قاسمی اصل رشت به دستور پخت اشرف خانم بانوی کدبانوی گیلانی

میرزا قاسمی بدون تخم مرغ فوق العاده خوشمزه در شش دقیقه

3 دیدگاه Inline Feedbacks View all comments قباد پژوهش 4 ماه پیش

زردچوبه ش چی شد داداچ؟????????????

1 پاسخ Admin مونا مصطفوی 4 ماه پیش

در پاسخ به  قباد پژوهش

می تونید به دلخواه بزنید.

1 پاسخ بنده خدا 13 ساعت پیش

دوست عزیز درست که در زبان محاوره ای میگوییم بادمجان ولی در نوشتار باید بنویسید بادنجان ! بادمجان غلط است !

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : parsiday.com

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی ، میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خاصی که دارد در تمام شهرهای ایران از

طرز تهیه اوتمیل شکلاتی خوشمزه یک میان وعده مقوی

طرز تهیه اوتمیل شکلاتی اوتمیل شکلاتی یکی از میان وعده های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه جوجه کباب سبز خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب سبز جوجه کباب سبز یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل اصفهانی

طرز تهیه آش ماش آش ماش یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه کشک و بادمجان رستورانی ساده و خوشمزه اصفهانی

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان ۶ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

تخم مرغ ۲ عدد سیر ۴ حبه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

روغن و زردچوبه به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه میرزا قاسمی

مرحله اول

برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنیم ، برای این منظور می توانیم از شعله اجاق گاز یا منقل زغال استفاده کنیم. باید بادمجان ها را به خوبی کباب کنیم به حدی که پوست بادمجان ها به طور کامل بسوزد.

مرحله دوم

البته اگر طعم دودی بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را به صورت آبپز بپزید. پس از اینکه کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپسپ پوست شان را به آرامی جدا می کنیم.

طرز تهیه میرزا قاسمی

بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم در یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس آنها را با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا بافت شان از هم جدا شود. در ادامه بادمجان ها را کنار می گذاریم و گوجه فرنگی ها را اماده می کنیم.

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند

مرحله چهارم

گوجه فرنگی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. پس از گذشت ۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج می کنیم و پس از اینکه کمی سرد شدند پوستا شان را به راحتی جدا می کنیم.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند ، در ادامه مقداری زردچوبه به سیر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سیر با زردچوبه یکدست شود.

طرز تهیه میرزا قاسمی

در این مرحله بادمجان ها را اضافه می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه تفت می دهیم ، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت خیلی ریز یا رنده شده به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان آذربایجان می باشد

مرحله هفتم

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است اما اگر می خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این مرحله به میرزا قاسمی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع می کنیم سپس تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه می شکنیم و پس از اینکه به خوبی پختند با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط می کنیم تا کاملا با دیگر مواد یکدست شوند.

طرز تهیه میرزا قاسمی

در آخر نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. برای تزیین میرزا قاسمی می توانید یک عدد تخم مرغ را در یک تابه جداگانه در یک قالب گرد بپزید سپس بعد از اینکه میرزا قاسمی را در بشقاب کشیدید تخم مرغ نیمرو شده را روی میرزا قاسمی قرار دهید.

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود

نکات طرز تهیه میرزا قاسمی

کباب کردن بادمجان

اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید زیرا کباب کردن بادمجان ها در فر باعث می شود که بوی دودی نگیرند. رستوران های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می کنند که طعم بسیار عالی به بادمجان می دهد.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : chishi.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب