بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
خاصیت خارک را از این سایت دریافت کنید.
خواص شگفت انگیز خارک
خارک همان خرمای نارس است که بر عملکرد دستگاه گوارشی اثر مثبت دارد همچنین سبب تسهیل عملکرد معده میشود.
خواص شگفت انگیز خارک
خارک همان خرمای نارس است که بر عملکرد دستگاه گوارشی اثر مثبت دارد همچنین سبب تسهیل عملکرد معده میشود.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، مونا ناصر، متخصص تغذیه در مصاحبه با روزنامه "النهار" لبنان بر فواید متعدد میوه خارک تاکید کرد.
این متخصص تغذیه ۷ فایده مهم را برای خارک ذکر کرده که به شرح زیر است:
سرشار از مواد معدنیخارک علاوه بر آنتی اکسیدانها حاوی ویتامینها و مواد مغذی مختلفی است.
سرشار از فیبر استفیبر موجود در خارک به جلوگیری از یبوست و کنترل سطح قند خون کمک میکند.
آنتی اکسیدانهای مختلفخارک حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان اعم از فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسید والونیک است. این آنتی بیوتیکها از بیماریهای قلبی، آلزایمر، دیابت و سرطان محافظت میکنند.
پیشگیری از آلزایمرخارک باعث کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک در سلولهای مغزی میشود که از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
تسهیل زایمان طبیعیمصرف خارک زایمان طبیعی زنان باردار را تسهیل میکند؛ بنابراین توصیه میشود در هفتههای آخر بارداری این میوه زیاد مصرف شود.
جایگزین شکر سفیدخارک جایگزین شکر سفید است؛ بنابراین توصیه میشود از آن به عنوان دسر استفاده کنید؛ زیرا سرشار از فیبر، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است.
تقویت سلامت استخوانهاخارک میتواند به حفظ سلامت استخوانها کمک کرده و آنها را از هرگونه مشکل سلامتی محافظت کند.
بافت سازیخارک به دلیل آنکه حاوی ویتامین B ۶ است در بازسازی سلولها و ساخت بافتهای مورد نیاز نقش مهمی دارد.
منبع مطلب : www.iribnews.ir
خواص شگفت انگیز خارک برای سلامتی
خارک همان خرمای نارس است که بر عملکرد دستگاه گوارشی اثر مثبت دارد همچنین سبب تسهیل عملکرد معده میشود.
۱۶:۰۰ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ ۷۵۶۲۴۷۸
علمی پزشکی کلينيک نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
خواص شگفت انگیز خارک برای سلامتی
خارک همان خرمای نارس است که بر عملکرد دستگاه گوارشی اثر مثبت دارد همچنین سبب تسهیل عملکرد معده میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مونا ناصر، متخصص تغذیه در مصاحبه با روزنامه "النهار" لبنان بر فواید متعدد میوه خارک تاکید کرد.
این متخصص تغذیه ۷ فایده مهم را برای خارک ذکر کرده که به شرح زیر است:
سرشار از مواد معدنیخارک علاوه بر آنتی اکسیدانها حاوی ویتامینها و مواد مغذی مختلفی است.
سرشار از فیبر استفیبر موجود در خارک به جلوگیری از یبوست و کنترل سطح قند خون کمک میکند.
آنتی اکسیدانهای مختلفخارک حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان اعم از فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسید والونیک است. این آنتی بیوتیکها از بیماریهای قلبی، آلزایمر، دیابت و سرطان محافظت میکنند.
خارک باعث کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک در سلولهای مغزی میشود که از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
زایمان طبیعی را تسهیل کنیدمصرف خارک زایمان طبیعی زنان باردار را تسهیل میکند؛ بنابراین توصیه میشود در هفتههای آخر بارداری این میوه زیاد مصرف شود.
جایگزین شکر سفیدخارک جایگزین شکر سفید است؛ بنابراین توصیه میشود از آن به عنوان دسر استفاده کنید؛ زیرا سرشار از فیبر، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است.
خارک میتواند به حفظ سلامت استخوانها کمک کرده و آنها را از هرگونه مشکل سلامتی محافظت کند.
بافت سازیخارک به دلیل آنکه حاوی ویتامین B۶ است در بازسازی سلولها و ساخت بافتهای مورد نیاز نقش مهمی دارد.
بیشتر بخوانید
میوه خشک، مفیدترین ماده غذایی برای مادران باردار
انتهای پیام/
باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک
منبع مطلب : www.yjc.news