سس تار تار

سس تار تار



بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

سس تار تار را از این سایت دریافت کنید.

طرز تهیه سس تارتار رستورانی یا سس خیارشور خوشمزه برای مرغ و میگو

سس تارتار یکی از سس های خوشمزه و لذیذ است که کاربردهای زیادی هم دارد و از طرفی جزو آن دسته از سس ها به حساب میاید که میتوانید به راحتی در منزل تهیه شود. سس تارتار معمولا با غذاهای دریایی و انواع ناگت هم سرو می شود …

طرز تهیه سس تارتار رستورانی یا سس خیارشور خوشمزه برای مرغ و میگو سوخاری

طرز تهیه سس تارتار رستورانی یا سس خیارشور خوشمزه برای مرغ و میگو سوخاری طرز تهیه سس تارتار یا سس خیارشور

این بار هم در پارسی دی با یک چاشنی دل مزه ی دیگر آمده ایم که مطمئنا همه شما همراهان عزیز نام این سس را شنیده اید. سس تار تار از دیگر سس های محبوب همگان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است. سس تار تار را معمولا به صورت آماده تهیه کرده اید؛ اما پارسی دی به شما همراهان عزیز پیشنهاد دارد که سس تارتار را با آموزشی که پارسی دی برای شما آماده کرده است  تهیه کنید و با انواع غذاهای دریایی و یا انواع ناگت سرو کنید. مقدار اندازه ای که در دستور داده شده است به شما یک پیمانه سس تارتار می دهد که در مدت زمان حداقل بین ۱۵ – ۲۰ دقیقه آماده می شود. پس در پارسی دی با ما همراه باشید برای آموزش طرز تهیه سس تارتار که با استفاده از این چاشنی طعم غذاهای خود را دو برابر کنید.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

سس مایونز ۱۵۰ گرم خیار شور ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده ۱ حبه

پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

نمک کمی

طرز تهیه سس میگو سوخاری حرفه ای و خوشمزه ویژه رستوران ها

میگو سوخاری از غذاهای دریایی جذابی است که اصلا نمی توانیم از آن بگذریم. خواص میگو بی شمار است و طعم خاصی دارد، ولی وقتی …

مراحل تهیه سس تارتار

مرحله اول: خورد کردن

برای تهیه سس تارتار ابتدا همان طور که در دستور گفته شده مواد باید ریز خرد شود… پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم: ترکیب کردن

شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بنابر این بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: یخچال

سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت ۱ تا ۲ ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.

مرحله چهارم: پایان کار

بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان فرمائید…

طرز تهیه سس گوجه فرنگی مارینارا ایتالیایی خوشمزه برای پیتزا و پاستا

سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و … مناسب است. یعنی در …

نکاتی در مورد تهیه سس تارتار

سس تارتار طعمی بی نظیر دارد و آنرا حتمت به همراه غذاهای فینگر فودی سرو نمائید.

سس تارتار را می توانید به مدت ۱ هفته در ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید.

سس تارتار ماندگاری بالائی ندارد و خوب است که تازه آن را تهیه کنید.

در صورت تمایل می توانید از زعفران در سس تارتار استفاده بفرمائید.

اگر در فصل چغندر هستید می توانید از آب چغندر در تهیه سس تارتار استفاده نمائید.

همچنین ببینید

طرز تهیه سس پیتزا خانگی خوشمزه و ایتالیایی با گوجه فرنگی در منزل

طرز تهیه سس انبه لبنانی خوشمزه و تند با انبه تازه و پودر انبه

طرز تهیه سس مایونز اصل خانگی خوشمزه و سالم به روش کارخانه ای

3 (60%) 2 votes

مطالب مرتبط

طرز تهیه رب پاپریکا خانگی خوشرنگ و خوش طعم با فلفل دلمه ای قرمز

طرز تهیه سس فلفل سبز تازه تند و خانگی و راحت با سرکه + فیلم

طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه فرنگی خانگی و خوشمزه + فیلم

طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر خوشرنگ و رژیمی با پیمانه + فیلم

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند و خوشمزه با گوجه فرنگی و سرکه

طرز تهیه سس انچیلادا مکزیکی تند و فوری خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربا کدو حلوایی بدون آهک خانگی خوشمزه و ساده با گردو

طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو بدون شیر برای روی کیک و دسر

طرز تهیه زیتون و پنیر چاشنی ساده و خوشمزه برای انواع غذا و سالاد

طرز تهیه سس زاتزیکی یونانی خوشمزه و آسان با ماست و خیار و سرکه

طرز تهیه مارمالاد زرشک خوشمزه و آسان و مجلسی با پودر ژلاتین

طرز تهیه سس انار خوشمزه، مخصوص و رستورانی برای مرغ و گوشت

0 دیدگاه

آخرین مطالب

طرز تهیه یخ در بهشت طالبی خانگی خوشمزه و ضد عطش بدون دستگاه

طرز تهیه سالاد پاستا یونانی فوق العاده راحت و خوشمزه + سس مخصوص

طرز تهیه سیب زمینی خامه ای مخصوص و رستورانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده خوش طعم در ماهیتابه و فر

طرز تهیه دسر نارگیلی فوق العاده شیک و خوشمزه مخصوص مهمانی با ژلاتین

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای بسیار ساده با فر و بدون فر

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا مجلسی با فر و بدون فر

خواص عالی چای آلبالو خشک و تازه در بارداری، کبد و پوست + بهترین زمان خوردن چای آلبالو

طرز تهیه عدس پلو ساده بدون گوشت به 2 روش دمی و آبکش برای 2 نفر

طرز تهیه دسر کاپوچینو ساده و خوشمزه با خامه صبحانه به شکل قالبی

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی ساده و نرم و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شربت انجیر تازه خانگی مفید و مقوی و سالم با مربا + فیلم

طرز تهیه حلوا رولی با نان میکادو خوشمزه و مجلسی برای مراسمات مذهبی

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا خیلی خوشمزه و مجلسی و راحت برای 2 نفر

طرز تهیه رانی انبه خانگی با طعمی عالی و دلچسب به روش ساده

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : parsiday.com

سس تارتار

سس تارتار یکی از پر طرفدارترین سس های فرانسوی است که با غذاهایی مثل شنیسل مرغ سوخاری، ماهی و میگوی سوخاری سرو میشود. سس تارتار بوی بد غذاهای دریایی را...

سس تارتار

دسته بندی: سس و چاشنی و ادویه | به وسیله ♥ بانو | ۳ دیدگاه ۲۱۰,۵۹۹ بازدید

امتیاز دهید 3.5 از 123

10 دقیقه 4 نفر

مواد لازم برای سس تارتار

سس مایونز 1 لیوان

خیار شور خرد شده 1 لیوان

سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

نمک مقدار لازم

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

به نظر من سس تارتار یکی از مهمترین و جذاب ترین اختراعات بشر هست! چرا؟ خب به این خاطر که خیلی از غذاها با این سس طعمی عالی پیدا میکنند. اول از همه توضیح مختصری بدیم در مورد این که سس تارتار چیست؟ سسی فرانسوی بر پایه مایونز که غلیظ هست چون داخلش از خیارشور و سبزی خرد شده مثل جعفری یا شوید استفاده میشود. موارد استفاده سس تارتار زیاد هستند. اصولا این سس در کنار هر نوع گوشت سوخاری عالی میشود. به ویژه در کنار مرغ، ماهی و میگوی سوخاری عالی است چون بوی ضخم آنها را میگیرد. میگوی پفکی و جوجه چینی و فیش اند چیپس از جمله موارد استفاده سس تارتار هستند.

طرز تهیه سس تارتار

مرحله اول:

سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید. آبلیمو، جعفری خرد شده، شکر، پیاز خرد شده، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم:

خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس به همراه غذا سرو کنید.

نکته های تهیه سس تارتار

– این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، شنیسل، ناگت و … مناسب است.

– سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس پرتقال

برای: 4 نفر

حاضر است در : 10 دقیقه

دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه

۳ دیدگاه برای سس تارتار

احمد 6 ژوئن-2020 در 12:38 #

خوب بود . تشکر . پاسخ

مريم 30 مارس-2013 در 10:58 #

با سلام و تشکر از سایت بسیار جالب و اموزنده شما

پاسخ

♥ نیلوفر بانو 30 مارس-2013 در 11:27 #

ممنون مریم جان ???? پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

Email ذخیره چاپ

دستور آشپزی های مرتبط

سس براق

پیاز کاراملی

ادویه زعتر

گرد غوره

سس خردل خانگی

طرز تهیه سس پنیر

کلمات کلیدی: سس,سس کباب,سس ماهی,سس مایونز,سس مرغ,سس میگو,سس ناگت

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : irancook.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب