کیک خیس شکلاتی یخچالی

کیک خیس شکلاتی یخچالی



بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

کیک خیس شکلاتی یخچالی را از این سایت دریافت کنید.

کیک خیس: طرز تهیه انواع کیک خیس ترکیه، براونی، قابلمه ای، شکلاتی یخچالی

کیک خیس, طرز تهیه کیک خیس, کیک خیس ترکیه, کیک خیس براونی, کیک خیس قابلمه ای, کیک خیس شکلاتی, انواع کیک خیس ترکیه, طرز تهیه کیک خیس زعفرانی, کیک خیس یخچالی

صفحه اصلی » فال و طالع بینی » فال های قهوه » کیک خیس: طرز تهیه انواع کیک خیس ترکیه، براونی، قابلمه ای، شکلاتی یخچالی

کیک خیس: طرز تهیه انواع کیک خیس ترکیه، براونی، قابلمه ای، شکلاتی یخچالی

نان و شیرینی ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ ۱۴ دیدگاه

کیک خیس: طرز تهیه انواع کیک خیس ترکیه / کیک خیس براونی / کیک خیس قابلمه ای / کیک خیس شکلاتی / طرز تهیه کیک خیس زعفرانی / کیک خیس یخچالی

کیک خیس : در این مطلب از بخش نان و شیرینی وبسایت تاروت رنگی طرز تهیه ۶ نوع کیک خیس را در نظر گرفته ایم.

در ادامه این مقاله به طرز تهیه کیک خیس ترکیه، کیک خیس براونی، کیک خیس قابلمه ای، کیک خیس شکلاتی، طرز تهیه کیک خیس زعفرانی و کیک خیس یخچالی می پردازیم. با ما همراه باشید.

کیک خیس, طرز تهیه کیک خیس, کیک خیس ترکیه, کیک خیس براونی, کیک خیس قابلمه ای, کیک خیس شکلاتی, انواع کیک خیس ترکیه, طرز تهیه کیک خیس زعفرانی, کیک خیس یخچالی

برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:کیک خیس ترکیهکیک خیس براونیکیک خیس قابلمه ایکیک خیس شکلاتیطرز تهیه کیک خیس زعفرانیکیک خیس یخچالی

کیک خیس ترکیه

مواد لازم :

۱ و ½ پیمانه شکر ۱ و ½ پیمانه شیر

۱ و ½ پیمانه روغن مایع

۲ لیوان آرد ۳ عدد تخم مرغ

۸/۱ قاشق چایخوری وانیل

۴ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

توجه کنید که برای تهیه این کیک در فر باید فر را از قبل گرم کنید

کیک خیس ترکیه

طرز تهیه :

شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را با یک دیگر مخلوط و به خوبی با هم زن هم بزنید.

یک لیوان از آن را کنار بگذارید برای مرحله بعد و سپس به سراغ آرد و بکینگ پودر بروید و سه بار الکشان کنید و به خلوط پودر کاکائو بیفزایید و مواد را به خوبی ترکیب کنید.

سپس تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه و خوب هم بزنید تا در مواد حل شوند.

قالب مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مایع کیک خود را در آن بریزید.

مواد را برای ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر که از قبل گرم شده است قرار دهید

پس از گذشت این مدت کیک را از فر بیرون بیاورید و مواد کنار گذاشته شده را بر روی کیک داغ بریزید و اجازه دهید تا به خورد کیک برود.

کیک خیس براونی

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد ارد ٢ پیمانه شکر ١/٢ پیمانه

روغن مایع ٣/۴ پیمانه

شیر ١ پیمانه

بیکینک پودر ١ قاشق غذاخوری

وانیل ١ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ٣ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

١/٢ پیمانه شیر ١/٢ پیمانه شکر

١/۴ پیمانه روغن مایع

٣ ق غ پودر کاکائو کیک خیس براونی

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را مخلوط کرده، دقیقا ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنک و کشدار بشه.

شیر را اضافه کرده و چند ثانیه بزنید و بعد روغن مایع را افزوده و در حد مخلوط شدن قاطی کنید.

آرد ، بیکینک پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم.

آرد را به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی خوب مخلوط می کنیم.

همچنین بخوانید:  کیک بادامی: کیک اسفنجی بادامی / کیک بادام بدون آرد با گردو / کیک ملکه بادامی

مواد را تو قالب ٢٠ الی ٢٢ سانت که کفش کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.

قالب را طبقه وسط فری که با دمای ١٨٠ به مدت ٢٠ دقیقه گرم شده قرار می دهیم تا بپزه.

کیک من ۶٠ دقیقه کشید اماده شد زمان تقریبی هست. بعد ٣۵ دقیقه با چوب کبریت چک کنید که کیک پخته یا نه.

اگر چوب کبریت از کیک تمیز بیرون اومد یعنی پخت کیک کافیه.

طرز تهیه سس شکلاتی

حالا که کیک خیس براونی آماده شد، نوبت درست کردن سس هست.

١/٢ پیمانه شیر و ١/٢ پیمانه شکر را مخلوط کرده بگذارید داغ داغ شه.

١/۴ پیمانه روغن مایع و ٣ ق غ پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده، خوب هم بزنید. صاف که شد با شکر و شیر داغ مخلوط کنید.

حالا این سس داغ را روی کیک داغ برش خورده تو قالب بربزید و چند دقیقه زمان بدید سس جذب کیک بشه.

سپس کیک را از قالب در بیارید و نوش جون کنید.

می تونید یا شکلات چیپسی، ترافل، پورد نارگیل یا هر چی مایلید تزیین کنید.

کیک خیس قابلمه ای

مواد لازم:

آرد -۲ پیمانه تخم مرغ – ۳عدد شکر – ۱ فنجان

شکلات تخنه ای – ۲۰ گرم

پود کاکائو – ۲ قاشق غذا خوری

شیر – ۱/۵ فنجان روغن – ۱ فنجان

بکینگ پودر – ۲ قاشق غذا خوری

وانیل – نصف قاشق غذا خوری

کیک خیس قابلمه ای

طرز تهیه

قبل از آماده کردن مواد کیک قابلمتون رو گرم کنید

بهتره از قابلمه ای استفاده کنید که براتون استفاده ندارد،

البته هیچ اتفاقی برای قابلمه نمی افتد ،

البته اگر خوب شسته و خشک شده باشد ،

تفلون هم استفاده نکنید،

قابلمه ای رو انتخاب کنید که از قالب بزرگتر باشد

یک پایه فلزی یا هر شیء نسوزی رو کف قابلمه بگذارید تا قالب مستقیم کف قابلمه قرار نگیرد ،

به مدت۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید قابلمه کاملا گرم شود.

شیر، شکر، روغن ،شکلات وپودر کاکائورو باهم مخلوط و روی حرارت بگذارید.

بعد از اینکه کمی گرم وشکر حل شد ۱لیوان از این ماده رو بردارید و به الباقی سه تا تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید تا یکدست شود.

داخل قالبتون رو چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و سریع داخل قابلمه که کامل گرم شده بگذارید .

حتما روی پایه قرار بگیردو دم کنی روی در قابلمه گذاشته و به مدت حدودا نیم ساعت روی حرارت متوسط قرار بگیرد ،

با خلال دندان تست کنید اگر کیک به آن نچسبد آماده شده است ،

بعد از اینکه پخت داخل قالب برش بزنید یا با سیخ چوبی حفره ایجاد کنید و آن یک لیوان سس شکلاتی رو همه از حفره های ایجاد شده روی کیک بریزید همونطور که داغه و اجازه بدید کامل به خورد کیک برود.

فراموش نکنید که از هر قالبی به جز پلاستیکی هم میتونید استفاده کنید.

همچنین بخوانید:  پخت کیک : نکات مهم در پخت انواع کیک / تشخیص پخت کیک هنگام کیک پزی

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.taroot-rangi.com

طرز تهیه کیک خیس یخچالی خانگی

کیک خیس یخچالی, کیکی بسیار خوشمزه است که هر چقدر بیشتر در یخچال قرار داشته باشد بافت آن نرم تر و خوشمزه تر می شود.

کد خبر: 987702 ۱۳۹۹/۰۸/۰۸ ۰۹:۰۰:۰۰ A

خانه | سایر رسانه‌ها

طرز تهیه کیک خیس یخچالی خانگی

کیک خیس یخچالی, کیکی بسیار خوشمزه است که هر چقدر بیشتر در یخچال قرار داشته باشد بافت آن نرم تر و خوشمزه تر می شود.

به گزارش ایلنا، کیک خیس یخچالی یک از خوشمزه ترین انواع کیک می باشد که به دلیل استفاده از شکلات زیاد در تهیه آن بسیار مورد علاقه کودکان می باشد با ما همراه باشید تا دستور تهیه کیک یخچالی خیس را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم کیک خیس یخچالی:

مواد لازم مقدار شکر 1 پیمانه شیر  3 پیمانه

خامه قنادی 5 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای 200 گرم

بیسکویت پتی بور 2 الی 3 بسته

طرز تهیه کیک خیس یخچالی:

مرحله اول

ابتدا یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و شیر، پودر کاکائو و آرد را اضافه کنید و به وسیله هم زن دستی به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

سپس یک پیمانه شکر را افزوده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و به خوبی هم بزنید تا مواد به غلظت مناسبی برسد و سپس شکلات های تختی را اضافه کرده تا غلظت مواد زیاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله نوبت اضافه کردن خامه کیک می باشد و بعد از اضافه کردن خامه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی حرارت آن کم شود و در این فاصله سراغ آماده کردن قالب بروید.

مرحله چهارم

برای آماده کردن قالب ابتدا باید با چند کیسه فریزر کف قالب را طوری بپوشانید که مقداری از کیسه فریزر ها خارج از قالب باشد و شما در انتها به وسیله آنها کیک را از قالب خارج کنید یعنی با کیسه فریزر دسته ای برای خارج کردن کیک درست کنید.

مرحله پنجم

سپس تعدادی از بیسکویت ها را کف قالب بچینید و سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها بریزید و سپس همین کار را تا تمام شدن بیسکویت و شکلات ادامه دهید و وقتی تمام شد روی قالب را سلفون بکشید و به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خرد بیسکویت ها رود و بافت آن را نرم و خوشمزه کند.

مرحله ششم

بعد از گذشت 24 ساعت می توانید کیک خیس یخچالی را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش زده و با خامه یا گانش تزیین کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

منبع: آشپزباشی انتهای پیام/ دبیر : کیک یخچالی خیس

نرم افزار موبایل ایلنا

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.ilna.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب