توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه 6 آذر 1400


آشپزخونه گوناگون

دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه

تاریخ انتشار : 6 آذر 1400کد مطلب : 84789زمان مطالعه : 4 دقیقه
اگر میخواهید در رژیم غذاییتان نان داشته باشید ولی چاق نشوید میتوانید از نان حزقیال استفاده کنید، این نان یک نان رژیمی سالم و بسیار خوشمزه است.

آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگی

نان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.

در این بخش از نمناک شما را با طرزتهیه نان حزقیال( Ezekiel) می گوییم.

نان حزقیال

مواد لازم برای پخت نان حزقیال( Ezekiel)

مواد لازم مقدار
توت سفید نصف فنجان
جو  نصف فنجان
ارزن گندم نصف فنجان
عدس  نصف فنجان
لوبیا چیتی 2 قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز 2 قاشق غذا خوری
سویا 2 قاشق غذا خوری
آب گرم (45 درجه سانتی گراد) 4 فنجان
عسل 1 فنجان
روغن زیتون نصف فنجان
مخمر خشک فعال 2 قاشق
نمک 2 قاشق سوپ خوری

نان حزقیان

آموزش پخت نان حزقیال در منزل

درون یک کاسه بزرگ آب، عسل، روغن زیتون و مخمر را بریزید و مخلوط کنید و بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه بماند. تمام دانه ها و لوبیا ها را مخلوط کنید. مخلوط دانه ها و لوبیا را آسیاب کنید تا شبیه آرد شود. به مخلوط مخمر آرد آسیاب شده تازه و نمک را بیافزایید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را درون دو تابه چرب شده بریزید و اجازه دهید یک ساعت در مکان گرم بماند تا خمیر به بالای ماهیتابه برسد. در انتها مواد را در دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شوند بپزید. پس از گذشت یک ساعت خمیر را درون فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. دمای فر باید 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) باشد. زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن نوش جان نمایید.
.u806a596914e17b46f12c018b700a48a6 { padding:0px; margin: 0; padding-top:1em!important; padding-bottom:1em!important; width:100%; display: block; font-weight:bold; background-color:#eaeaea; border:0!important; border-left:4px solid #34495E!important; text-decoration:none; } .u806a596914e17b46f12c018b700a48a6:active, .u806a596914e17b46f12c018b700a48a6:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; } .u806a596914e17b46f12c018b700a48a6 { transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 0.9; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; } .u806a596914e17b46f12c018b700a48a6 .ctaText { font-weight:bold; color:inherit; text-decoration:none; font-size: 16px; } .u806a596914e17b46f12c018b700a48a6 .postTitle { color:#000000; text-decoration: underline!important; font-size: 16px; } .u806a596914e17b46f12c018b700a48a6:hover .postTitle { text-decoration: underline!important; }
همچنین بخوانید:   بزرگترین بازی اکشن تاریخی و مذهبی جهان اسلام منتشر شد

{"@context":"https://schema.org/","@type":"CreativeWorkSeries","name": "دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه","aggregateRating":{"@type":"AggregateRating","ratingValue":"5","bestRating":"5","ratingCount":"3"}}

طرز تهیه نان حزقیال خانگی؛ خوشمزه و مقوی

53

این مطلب مفید بود ؟3

منبع : بخش اشپزخانه نمناک /ن/ن.ح

namnak

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب