توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

طرز تهیه کتلت اصفهانی لذیذ 7 آذر 1400


آشپزخونه غذاهای ایرانی

طرز تهیه کتلت اصفهانی لذیذ

تاریخ انتشار : 7 آذر 1400کد مطلب : 79541زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر از آن دسته افراد هستید که کتلت و شامی را دوست دارید ما طبخ این نوع کتلت اصیل را به شما پیشنهاد می دهیم با ما همراه باشید تا در ادامه روش پخت آن را نیز به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کتلت اصفهانی

یکی از انواع کتلت های خوشمزه و سنتی ایران ،کتلت اصفهانی است و همان طور که از نامش پیداست اصالت این غذا متعلق به شهر اصفهان می باشد.کتلت اصفهانی شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد به همین دلیل توصیه می کنیم حتما این کتلت خوشمزه را در منوی غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو سیب زمینی :2 عدد متوسط پیاز : 1 عدد بزرگ سیر : 1 حبه هویج : 1 عدد کوچک گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط آرد نخودچی : 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ : 1 عدد نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی

کتلت اصفهان

طرز تهیه کتلت اصفهانی لذیذ

دستور پخت کتلت اصفهانی

برای درست کردن کتلت باید سیب زمینی ،پیاز ، سیر، هویج و گوجه فرنگی را ابتدا پوست بکنید و بعد با رنده ریز رنده کنید.

سپس آب اضافی همه مواد را بگیرید.مواد رنده شده را با هم مخلوط کنید و گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کنید. مواد را با دست چنگ بزنید تا به خورد هم بروند.

سپس تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به بقیه مواد ترکیب شده اضافه کنید. مایه کتلت را حدود 5 دقیقه ورز دهید تا چسبنده شود.

.u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa { padding:0px; margin: 0; padding-top:1em!important; padding-bottom:1em!important; width:100%; display: block; font-weight:bold; background-color:#eaeaea; border:0!important; border-left:4px solid #34495E!important; text-decoration:none; } .u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa:active, .u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; } .u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa { transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 0.9; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; } .u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa .ctaText { font-weight:bold; color:inherit; text-decoration:none; font-size: 16px; } .u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa .postTitle { color:#000000; text-decoration: underline!important; font-size: 16px; } .u8130a8a804eaa6866d3ddc762b979dfa:hover .postTitle { text-decoration: underline!important; }
همچنین بخوانید:   طرز تهیه کیک کشمشی بدون فر 10 تیر 1400

اگر مایه کتلت شل بود مقداری آرد نخود چی به آن اضافه کنید و مجددا ورز دهید. سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

پس از گذشت یک ساعت مایه کتلت را کمی ورز دهید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس از مایه کتلت بردارید و با دست به صورت دلخواه شکل دهید. بعد کتلت ها را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید تا سرخ شوند. وقتی دو طرف کتلت ها سرخ شدند آنها را روی

دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. کتلت های آماده شده را در کنار نان و یا برنج سرو کنید.

نکته :

اگر فرصت استراحت دادن به مایه کتلت را نداشتید آنها را کمی بیشتر ورز دهید و بعد سرخ کنید.

{"@context":"https://schema.org/","@type":"CreativeWorkSeries","name": "طرز تهیه کتلت اصفهانی لذیذ","aggregateRating":{"@type":"AggregateRating","ratingValue":"5","bestRating":"5","ratingCount":"2"}}

دستور تهیه کتلت اصفهانی

52

این مطلب مفید بود ؟2

منبع : بخش آشپزخانه نمناک

namnak

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب