طرز تهیه رولت هندوانه ای برای شب یلدا



رولت هندوانه ای برای شب یلدا

رولت هندوانه ای یک شیرینی خوشمزه و شیک برای شب یلداست . در ادامه طرزتهیه رولت هندوانه ای برای شب یلدا را می خوانید .

طرز تهیه رولت هندوانه ای برای شب یلدا

مواد لازم برای رولت هندوانه ای

تخم مرغ چهار عدد
آرد یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
آبجوش سه ق سوپ خوری

طرز تهیه رولت هندوانه ای شب یلدا

اول زرده و سفیده رو جدا کنید،سفیده رو با دو ق شکر بزنید تا فرم بگیره
زرده+وانیل+مابقی شکر رو یک دقیقه بزنید و حین زدن آبجوش رو اضافه کنید و بزنید تا کشدار بشه بعد آرد و بیکینگ پودر رو روش الک کنید و هم‌بزنید( همزن برقی یا دستی فرقی ندارد فقط در حد مخلوط شدن) و بعد سفیده رو اضافه کنید تا مخلوط بشه
در آخر یه پیاله کوچیک از مواد رو برداشته و مابقی رو به دو قسمت کنید به یکی رنگ خوراکی قرمز و یکی سبز و به اون کمتره سبز+یه نقطه مشکلی بزنید تا پررنگ‌بشه
کف سینی کاغذ روغنی بزارید یکم‌ بالاتر از لبه هاو چرب کنید

طرز تهیه رولت هندوانه ای برای شب یلدا
مثل تصویر مواد رو روی سینی بریزید و با ق صاف کنید و دقیقا هر دو رنگ نصف سینی رو بگیره
دراخرسبز پررنگ رو بریزید توی قیف و روی مواد سبز رنگ خط بندازید و
بزارید توی فر 

برای فرگازی روی ٢٣٠ میزاشتم ٨ دقیقه با حرارت پایین ٢الی ٣دقیقه گریل بالا تا روش کاملا بپزه و چسبناک نباشه
برای فر برقی دمای ٢٠٠ حرارت بالا و پایین ٨ دقیقه پختم

رولت خیلی راحته فقط کافیه زمانی که تو فر گذاشتید مراقب باشید نونتون خشک نشه
همون طورکه همیشه میگم رولت نیازی به پف کردن نداره چون کیک نیست پس نگران همزدنش نباشید من خودم همه ی مراحلم با همزن هست
رولت با دمای بالا و زمان کم باید پخت بشه

 

دمای ۲۳۰ سینی سی در چهل، هشت دقیقه پایین دو دقیقه گریل بالا بازم چک‌کنید فقط نباید نونتون خشک بشه


وقتی پخت رولت رو دربیارید روی یه پارچه تمیز پشت رو کنید و کاغذ رو جدا کنید و با همون پارچه از قسمت قرمز رنگ رول کنید و اجازه بدید خودش خنک شه

بعد خامه رو فرم بدید(من از خامه قنادی استفاده کردم ) به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت رو رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و مجددا هم بزنید .

************************************

طرز تهیه خامه فرم گرفته 

************************************

خامه ها را با قیف روی  کیک بریزسد و صاف کنید .( خامه سفید روی قسمت سبز کیک و خامه قرمز روی قسمت قرمز رنگ کیک ) و دوباره رول کنید

توجه کنید که در هنگام رول کردن دقت کنید قسمت ابتدایی به درستی رول شود تا هنگام برش رولت های  تمیزتر و زیباتری داشته باشید .

بعد از رول کردن می تونید همون موقع برش بدید و با شکلات اشکی تزیین کنید یا بذارید یخچال خنک بشه و بعد برش بدید .

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب