شهرستان نجف آباد در 29 کیلومتری غرب اصفهان و یکی از شهرستان های مهم استان اصفهان می باشد. این شهرستان از شمال به شهرستان برخوار و میمه، از جنوب به شهرستان لنجان، از شرق به شهرستان های فلاورجان و خمینی شهر، از جنوب غرب به شهرستان تیران و کرون و از شمال غرب به شهرستانهای گلپایگان و خوانسار محدود می شود.
نجف آباد یکی از مهمترین مراکز صنعتی استان اصفهان و کشور می باشد و دارای واحدهای صنعتی فعال در زمینه های تولیدی، توزیعی، خدماتی و فنی بوده که تولیدات عمده شهرستان در حوزه های کاشی، سرامیک، ریخته گری انواع فلزات، نساجی، سنگبری، صنایع فلزی، شیمیایی، تولید ماسه، سیمان، بتن آماده، قطعات بدنه خودرو، انواع رگولاتور صنعتی و خانگی، صنایع چوب، صنایع غذایی و … میباشد.
همچنین نجف آباد در حوزه کشاورزی از نظر تولید گوشت بوقلمون، تعداد کلنی های زنبور عسل ،تولید عسل، تولید ملکه زنبور عسل، تولید گل شب بو و تولید ماهیان زینتی در سطح استان و کشور پیشتاز می باشد.
این شهرستان در حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز از پتانسیل های بسیار بالایی برای رشد بیشتر برخوردار است.
با توجه به ظرفیت های اقتصادی نجف آباد و همجواری با شهرستان هایی که آن ها نیز از توان بالقوه بالایی برای رشد و توسعه برخوردارند و همچنین سیاست اتاق بازرگانی اصفهان در جهت همگرایی بیشتر با شهرستان های استان به منظور افزایش انسجام فعالان اقتصادی با یکدیگر، عملیات اجرایی احداث دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی اصفهان در شهرستانهای نجف آباد و تیران و کرون آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان در این مراسم مسعود گلشیرازی با اشاره به شروع عملیات اجرایی احداث هفت دفتر نمایندگی و ستاد مرکزی پارلمان بخش خصوصی اصفهان در ایام ماه مبارک رجب گفت: پایه و اساس توسعه و پیشرفت باید متکی بر فعالان اقتصادی بخش خصوصی بوده و از آنجا که تمرکزگرایی محدودیتی برای فعالیت صاحبان کسب و کار است، اتاق بازرگانی اصفهان اقدام به ایجاد 5 دفتر منطقه ای در شهرستانهای شهرضا ، نائین ، گلپایگان، نجف و آباد و خوانسار نمود.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان این اقدام مهم را سرمایهگذاری برای جوانان، صنعتگران و کارآفرینان منطقه و گامی در راستای توسعه منطقه ای و توسعه پایدار اقتصادی شهرستانهای استان دانست.
وی در ادامه با بیان اینکه شهرستان نجف آباد به عنوان یکی از قطبهای صنعتی و اقتصادی استان دارای جمعی از نخبگان و خبرگان بنام اقتصادی است، افزود: پس از قریب به یکسال فعالیت دفتر نمایندگی نجف آباد در کنار دیگر دفاتر منطقه ای، با هدف تمرکززدایی مقرر شد ساختمان مستقل این دفاتر ایجاد گردد.
گلشیرازی با تاکید بر اینکه ایجاد دفاتر منطقه ای در اتاق اصفهان، حرکتی نو در بین اتاقهای کشور است دلیل این امر را متفاوت بودن ساختار اقتصادی استان اصفهان با سایر استانهای کشور دانست و تصریح کرد: ایجاد پیوستگی میان مناطق مختلف، موجب ایجاد تعادل در تضارب آراء فعالان اقتصادی خواهد شد.
رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان برقراری تعاملات اثربخش میان صاحبان کسب و کار را در تعریف پروژههای مشترک میان فعالان اقتصادی و تسهیل کسب و کارها مهم بیان کرد و افزود: امروز روز تلاش، جهاد، تبیین، مشارکت و توسعه است زیرا تا درست طرح موضوع و همسان فهمی نشود و در صورت عدم وجود اتحاد، توسعه محقق نخواهد شد.
گلشیرازی داشتن روش و چشم انداز مشخص را شرط پیروزی هر فعالیتی دانست و گفت: از اینرو ساختاری برای تحقق اهداف دوره نهم، تعریف و اجرا شد.
دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان با بیان اینکه در ساختار سنتی اتاقها رئیس مدار بوده است افزود: به منظور گستردگی دامنه فعالیتها در این دوره اتاق، 13 شورا و مرکز تعریف شد که متشکل از فعالان اقتصادی، اعضای هیئت نمایندگان و دبیر کل اتاق بودند.
وی ضمن اشاره به تغییر رویکرد اتاق بازرگانی اصفهان از اتاق نسل یک به نسل سه در دوره حاضر، نتیجه این اقدامات و تعامل با دستگاههای دولتی را ارتقاء چشمگیر شاخص محیط کسب و کار بیان کرد.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در پایان سخنان خود دوران حاضر را دوران تبلور بخش خصوصی دانست و خواستار همت مضاعف صاحبان کسب و کار استان برای استفاده از این فرصت شد.
انتهای پیام